Közös nyaralás az anyósékkal? Szerintem felejtős!
Így is elég közel lakik az anyós, papucsban át tud jönni. Minek kell erőltetni ezt a közös nyaralást?!
Ezzel az ötlettel most nagyon kivitte a hajamat a párom.
2 hét Horvátországban, anyósékkal. Mondtam, hogy vigyük inkább anyuékat, mert ők az utóbbi 10 évben nem voltak nyaralni. Nem, anyósékkal kell menni, mert ők nyaranta 3-4 alkalommal mennem külföldre és a Balcsihoz is. (Persze az ő nyaralásukat is MI fizetjük!)
26N
Hiába szeretem a szüleimet, anyósékat, de egyikükkel sem mennék nyaralni.
Anyós folyton azon csikorogna, hogy "jajj, ezt ne vegyük meg, mert drága, ne együnk étteremben, mert sok pénz, van kiadás bőven, nem kell semmi, nehogy vegyél nekem valamit..."
Anyukám állandóan bagózik, apám meg az otthonülős fajta, akinek soha semmi sem jó.
Az én szüleim nem ilyen ragadósak, ők ellennének ketten is.
Anyósék meg nem akarnak elveszni Horvátországban, jönnek velünk fürdeni, vacsizni.
Szerencse, hogy külön szobánk lesz.
Nem értelek! Ha anyósékkal nem akarsz menni, a páro miért akarna a te szüleiddel nyaralni?
Inkább menjetek kettesben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!