Holnap családi nyaralás?!
Holnap indulunk népes kis családommal nyaralni, ha minden igaz szombatig maradunk. Ezek a napok sosem szólnak másról, csak az egész napos strandolásról.
Én viszont nagyon nem szeretek strandolni, idegesít, mikor stirőlnek a pasik, stb. elég szégyenlős vagyok, meg nagyon nem vagyok elégedetett magammal.
Ezért korábban kijelentettem, hogy nem is megyek velük, mert minek. De most úgy néz ki, hogy mégis, mert nem akarom a szüleim megbántani.
Te elmennél így a helyembe nyaralni, hogy kb egész nap a szálláson leszel?
Nem értem, hogy húsz éves létemre miért kötelező nekem még a családommal nyaralni menni, mikor lenne munkám, amit csinálhatnék..az csak nekik is jó lenne, ha szeptemberbe kevesebb pénzt kellene adni, nem?
Tudom nagyon idióta a kérdés, meg másnak sokkal nagyobb problémái is vannak ennél, csak érdekel egy külső szemlélő véleménye.
20L
Én ilyenkor fogtam egy csomó könyvet, és amíg a család pancsolt, én az árnyékban olvastam egész nap. Legalább volt, aki vigyázott a csomagokra! :D
Gyűlölöm a strandot, de a család kedvéért mindig mentem az ilyen nyaralásokra. Hidd el, lesz idő, amikor visszasírod majd!
Hallgass zenét, olvass, valami csak le tud kötni.
Köszönöm, jól esett, amit írtál:)Anyu is mindig ezt mondja, hogy milyen jó lesz évek múlva visszagondolni ezekre az időkre..
Tehát akkor menjek, de nem ciki, hogy nem fürdök, csak elvagyok ott mint a befőtt:)
Hát igen, más örülne a helyedben :) De csak azért nem akarsz, mert szégyenlős vagy és nem vagy megelégedve magaddal?Egyébként nem szeretnéd még kiélvezni a nyarat?:)
én a helyedben elmennék, max. nem minden nap strandoznék:)
Első vagyok. Én lennék a legboldogabb a világon, ha Anyukámmal mehetnék nyaralni! Sajnos tavaly meghalt, azóta szétszakadt a család. Nemhogy nyaralni nem megyünk együtt, jóformán nem is beszélünk. :(
De a mai napig jó visszaemlékezni a családi nyaralásokra. Pedig sokszor én is a hátam közepére kívántam az egészet, meg cikinek tartottam 18 évesen, hogy a szülőkkel kell nyaralni. De mindig jól sikerültek ezek a nyaralások! :)
24/L
Eddig kb 5 kilóval vékonyabb voltam, akkor is olyan feszélyezve éreztem magam, nem hogy most, hogy felszedtem pár kilót..annyira nem vészes, de engem akkor is zavar.
Egész nyáron dolgoztam és annyira nem volt erre se időm se kedvem, hogy azzal fogalkozzak, hogy hogy nézek ki, pedig lehet nem ártott volna..
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:35
Részvétem.
Én anyukám sajnos nagyon labilis természetű, tavaly nyáron nagyon kikészített idegileg, pszichiáterhez jártam miatta (és az önértékelési zavaraim miatt, amit főlleg neki köszönhetek) több mint félévig.
Nyaraláson kb egy napig bírja, hogy ne balhézzon, utána kb. nem állhatunk meg előtte, mindig elrontja a 'hangulatot'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!