Holnap családi nyaralás?!
Holnap indulunk népes kis családommal nyaralni, ha minden igaz szombatig maradunk. Ezek a napok sosem szólnak másról, csak az egész napos strandolásról.
Én viszont nagyon nem szeretek strandolni, idegesít, mikor stirőlnek a pasik, stb. elég szégyenlős vagyok, meg nagyon nem vagyok elégedetett magammal.
Ezért korábban kijelentettem, hogy nem is megyek velük, mert minek. De most úgy néz ki, hogy mégis, mert nem akarom a szüleim megbántani.
Te elmennél így a helyembe nyaralni, hogy kb egész nap a szálláson leszel?
Nem értem, hogy húsz éves létemre miért kötelező nekem még a családommal nyaralni menni, mikor lenne munkám, amit csinálhatnék..az csak nekik is jó lenne, ha szeptemberbe kevesebb pénzt kellene adni, nem?
Tudom nagyon idióta a kérdés, meg másnak sokkal nagyobb problémái is vannak ennél, csak érdekel egy külső szemlélő véleménye.
20L
Hát én nagyon boldog lennék a helyedben, hogy nyaralni megyünk együtt, a család...hú de örülnék:)
Én nem szoktam amúgy törődni azzal ha bámulnak, ha jól esik hadd bámuljanak, úgysem látnak többet :)
hát, te tényleg iszonyat balga vagy!
én a valagam verném a földhöz, ha anyum elvinne nyaralni, még a párja a meg a mostohatesóm sem tudna felbosszantani :)
én sem vagyok egy modellalkat, de magasról teszek rá, h kinek nem tetszem. én jól szeretném érezni magam, nincs kiírva a strand bejáratához, h belépés csak bombanőknek :P
tényleg keress magadnak valami nagyobb problémát, mert szánalom, h ezen pitsogsz 20 évesen.
Hidd el, ettől tényleg van nagyobb problémám is, csak kíváncsi voltam más véleményére.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
28 éves vagyok, és apró termetü. Van rajtam 20 kg felesleg, amit egyszerüen nem tudok leadni. 2 gyermeket szültem, és akkor kúszott fel rám. Elég nehéz terhességek voltak, tömtek mindenféle hormonokkal, mert ha nem tömnek, nem maradnak meg a picurok. Ennek az lett a vége, hogy elhiztam, de szerintem megérte, mert imádok a gyerekeim. Lényeg a lényeg, hogy nem vagyok modell alkat, de már rég bevettem a lexarom pirulát, és bizony viszem a porontyokat a strandra is, ha éppen ahhoz van kedvünk. És igen, van, hogy megnéz valaki, de nem izgat. Páromnak meg szőrös a háta, és nem szereti a strandolást. Illetve, ez nem pontos, mert mikor milyenje van. Mikor eszébe jut, nem szereti. Mikor nem jut eszébe, akkor meg nagyon is jól elvan ott. Nos, mikor utoljára voltunk (2 hete), akkor láttam egy másik férfit is, akinek szőrös volt a háta. Férjemnek pont olyanja volt, hogy " jajj, hogy néz ő ki tulajdonképpen", és megmutattam neki, hogy van ott egy szőröshátu férfi, és ő is milyen jól mulat éppen.
Szóval, én amondó vagyok, hogy ne zavarjon semmi, úgysem azért mennek oda az emberek, hogy gúvadó szemmel téged bámuljanak. Engedd el magad, érezd jól magad, és máris egy élménnyel gazdagabb leszel. Amúgy meg, a 80 éves nénik-bácsik gondolod elégedettek magukkal? Ők is fürdőruhát húznak a ráncosodó testükre, és masiroznak a medencébe, ha ahhoz van kedvük. És milyen jól teszik. Én még nem láttam olyan strandot, ahová csak a tökéletes testü, és magasságú, bőrü, emberek mentek volna.
Én úgy érzem, hogy igazából a te problémád nem a strandolással és a testeddel van, hanem hogy családdal kell menni. Jól sejtem?
Szerintem egyébként nincs ezzel probléma, ez természetes dolog. A szülők sajnos nem tudják megérteni, hogy felnőttél, már másra vágysz és azoknak az időknek vége, mikor az egész család együtt nyaralt.
Valahol persze érthető részükről is, mert nem ugyanolyan a gyerekek nélküli nyaralás már nekik sem, hiányoztok.
Én ugyanebben a cipőben vagyok, csak 28 éves vagyok. Egész kicsi koromtól kezdve minden évben mentünk nyaralni és magától értetődőnek gondolták, hogy ez örökre így lesz. Az elmúlt 2-3 évben már csak hétvégére ugrottam le hozzájuk a Balcsira, idén pedig először abszolút nem.
Szerintem intézd úgy, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Ha Magyarországon nyaralnak, akkor tölts velük 2-3 napot, annyit ki lehet bírni veszekedés nélkül. És akkor így voltál nyaralni, de mégsem olyan sokat, hogy unatkozzál. Kompromisszumos megoldás született, ami mindenkinek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!