Jót tesz a gyerek fejlődésének a válás utáni családi nyaralás?
Hogy tudja egy 4 éves gyerek ezt feldolgozni? Jó hatással van-e egyáltalán a kisgyerekre, hogy pár napig együtt van a család, de amikor véget ér a nyaralás, minden újra a régi. Civakodás, veszekedés, különélés. Mindez elvált szülőknél.
Csoda, hogy a gyerek meg van zavarodva? Hogy végighisztizte azokat a napokat?
A szülők úgy gondolják, hogy ez fontos a gyereknek, és jót tesznek vele. Mit gondoltok?
Én kívülálló vagyok, csak aggódom a kisgyerek miatt.
Nem szabad együtt menni nyaralni, mert szegény gyerek úgy éli meg, hogy újra együtt vannak, aztán meg koppan egyet.
Ezért Csernus jól lebaszná a "belülállókat":D
Teljesen igazat adok nektek, és jó érzés, hogy nem csak én gondolom így. Sajnos ez már a második nyár, amikor együtt elmennek nyaralni. Tavaly is voltak már gondok.
A legrosszabb az benne, hogy a szülők annyira buták, hogy nem veszik észre, mit tesznek a gyerekükkel. Vannak fejlődési problémák sajnos, pedig nagyon okos a kisgyerek, de néha csak ledöbbenek, mikor olyat tesz, vagy mond, ami rá semmiképp sem vall. Pedig csak 4 éves.
Sőt mi több, az apuka kijelentette, hogy jövőre is elmennek, mert ez fontos a gyereknek, és érte bármit megtesz...
Szerintem határozottan rosszat tesz egy ilyen kisgyereknek. Elkezd reménykedni, aztán meg koppan. Meg gondolom ha a szülő elváltak, veszekednek is, az meg még rosszabb a gyereknek, ha látnia, hallania kell. Az én szüleim is kipróbálták ezt, de én akkor már 12 éves voltam, és tudtam, h soha a büdös életben nem fognak újra összejönni, ráadásul még egész normálisan is viselkedtek, teljesen olyanok voltunk, mint egy rendes család, és fájt látnom, h ilyen is lehetne, de mégsem ilyen.
Na mind1 csak azt akartam kihozni ebből, h rá kéne ébreszteni a szülőket, h ez nem tesz ám jót a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!