Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 1 hét nálam 1 hét az apánál a gyerek? Működhet?
Szerintem még akkor sem!
Gondolj bele, ha neked kellene hozzászoknod minden héten ahhoz, hogy már megint nem a nagy nehezen megszokott ágyamban alszom. Már megint máshol az ajtó-ablak, amikor éjjel felébredek, stb.
Te hogyan viselnéd?????
Szia!
Működni működhet, de gondolj bele... A gyerek egyik héten apánál másik héten anyánál. Apu ezt mondja, anyu azt, mert akarva akaratlan biztos fogtok egymás ellen beszélni.
Nem tudom hány éves lehet a gyermeketek, de véleményem, és tapasztalataim szerint mindenkinek az lenne a legjobb, ha mégis megegyeznétek. A gyerek iszonyúan össze lenne zavarodva, a kamasz koráról nem is beszélve.. Az lesz a jó, aki több mindent enged meg, és aki több dolgot vesz meg...
Ami nevelés szempontjából egyáltalán nem előnyös, mert úgymond tud majd titeket zsarolni. " persze ezt apu megengedi, inkább hozzáköltözöm" miközben te ezeket azért nem engeded meg, mert tudod, hogy ez számára előnyös hosszútávon. Ezt a gyerek-kamasz akkor még nem érti, tehát jóformán plussz pont a másik félnek, el is távolodhat.
És ezek csak apróságok. Nem lakhat két helyen egy gyerek.... :S
Szerintem mindenképp eggyezzetek meg, ha mást nem vigyétek bíróság elé...
A legtöbb esetben az anyának ítélik a gyereket.
Minden jót kívánok, és jó döntéshozást remélek.
Elsősorban azt nézzétek mi a legjobb a gyereknek, se a kényelmet, se semmi mást ne vegyetek figyelembe.
Egy rossz döntésetek már volt, mert ugye válnotok kell.
Most döntsetek jól... Ne keljen ezt is " elszenvednie" miattatok...
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a válás amúgy is rettentően megfogja viselni a gyereket.
A legjobbakat!
Ilyen kisgyermeket ez nagyon megvisel. Bocs de én sem szeretnék egyik helyről a másikra vándorolni állandóan.
Oldjátok meg másképpen, felnőtt emberek vagytok, a gyermeketek az első!!!!!
Ha eddig nem foglalkozott a gyerekkel, akkor nem működhet..
Bíróságon kérd hogy csak nálad helyezzék el a gyereket!
az előző voltam, bíróság... úgyis neked ítélik! pláne az előző 2 gyerek miatt!
Remélem hozzád kerül szegényke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!