Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nyaralás és a légkörváltozás...

A nyaralás és a légkörváltozás segít vajon rajtam?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, és 1 éve élünk együtt.

Sajnos ő kitalálta hogy továbbtanulna, így albérlet helyett anyóséknál horgonyoztunk le (nekem még van egy évem főiskolán).

Úgy beszéltük meg, hogy mindketten elmegyünk dolgozni, és eltartjuk magunkat, de persze a dologból nem lett semmi.

Én csak havi 30at tudtam suli mellett keresni, ő pedig nem ment dolgozni az órarendjére hivatkozva.

Így természetesen anyósékra lettünk utalva.

Én hónapok óta egyre rosszabbul érzem magam, bezárkózom. Szép lassan nem kívántam már, egyszerűen üresnek éreztem magam. Nemrég volt egy kisebb fellendülésem amikor éreztem azt a régi lángolást, de ahogy jöttek a gondok megint, újra megszűnt.

Párom végre talált munkát, így költözünk albérletbe, és 2 HÉt múlva lesz egy kis nyaralásunk is:

szerintetek helyrerázódhat még ez az egész ha kicsit kipihenem magam?

2011. aug. 8. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Persze, miért ne rázódhatna?

Teljesen más légkörben lesztek ezek után. Tényleg nyomasztó lehetett így élni. Tapasztalatból tudom. De mostmár előttetek a világ.:D

2011. aug. 8. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

A nyaralás egy feltöltődés lesz, neked és a kapcsolatotoknak is, de az igaz változást a költözés fogja meghozni!

Sok boldogságot hozzá!

2011. aug. 8. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Remélem tényleg így lesz, mert ez az általános rosszkedv egyikünknek sem tesz jót :/

2011. aug. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!