Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondtad utoljara a...

Mikor mondtad utoljara a szuleidnek, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 22:32
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Dee anyának szilveszterkor mondtam.. az utolsó voltam
2010. jún. 24. 19:19
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon régen, és fáj is a kis szívem, hogy nem mondtam nekik mostanában. Félek, hogy túl érzelgősnek gondolnának. Vagy mit gondolnának, ha csak úgy a semmiért megállnék a szoba közepén és mondanám, hogy szeretlek Titeket? Esetleg írjam rá egy kis cédulára és adjam át nekik? Vagy biztos, hogy kell ezt egyáltalán mondani, nem csak éreztetni kéne esetleg?
2010. jún. 24. 19:47
 43/58 anonim válasza:

Én anyumnak kb. 2 perce :) Apumnak meg nagyon régen... sajna nem találkozunk :( és nem is érzem úgy hogy szeretne...

=)15/L

2010. jún. 24. 19:48
 44/58 anonim ***** válasza:
Én mindig mondom apukámnak, amikor beszélünk (kb. 3-4 naponta telefonon). Már saját családom van, így nem élünk együtt.
2010. jún. 24. 20:13
 45/58 anonim ***** válasza:
Fél perce. :D
2010. jún. 24. 21:09
 46/58 anonim ***** válasza:
sosem mondtam, ők sem mondják nekem
2010. jún. 24. 21:20
 47/58 anonim ***** válasza:
Anyunak minden nap és ő is nekem :) apu ő más, ő nagyon ki se mutatja, csak mellettem van ha baj van, ebből érzem h szeret engem, meg hát érdeklődik h mi van a lányával (velem), de neki furi is lenne mondani, ő olyan igazi kemény nem érzelgős pasas :) de attól szeretem őket és kimutatom meg mondom is :)meg hát a nagyszülők sem kivétel, és a barátaimnak is elmondom :)
2010. jún. 24. 21:42
 48/58 anonim ***** válasza:
Nem is tudom. Az anyammal rosszba vagyok mert elhagyott meg 2 eves koromban, es soha nem keresett, az apammal meg olyan a viszonyunk h megturjuk egymast. Ennyi, sajnos. En a vilagon a legjobban a nagymamámat szeretem, de nem szoktam neki mondani, szerintem ő tudja és érzi, ez a lényeg.
2010. jún. 24. 22:39
 49/58 anonim ***** válasza:
ja utolso voltam 19/L
2010. jún. 24. 22:40
 50/58 anonim ***** válasza:

Párszor, de csak úgy, hogy én is. De az nem őszintén jött, csak válaszoltam, hogy ne maradjak kuka..:(

Nem igazán szeretem, de ha baja lenne, akkor seítenék.

2010. jún. 25. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!