Mikor mondtad utoljara a szuleidnek, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 22:32
41/58 anonim válasza:
Dee anyának szilveszterkor mondtam.. az utolsó voltam
42/58 anonim válasza:
Sajnos nagyon régen, és fáj is a kis szívem, hogy nem mondtam nekik mostanában. Félek, hogy túl érzelgősnek gondolnának. Vagy mit gondolnának, ha csak úgy a semmiért megállnék a szoba közepén és mondanám, hogy szeretlek Titeket? Esetleg írjam rá egy kis cédulára és adjam át nekik? Vagy biztos, hogy kell ezt egyáltalán mondani, nem csak éreztetni kéne esetleg?
43/58 anonim válasza:
Én anyumnak kb. 2 perce :) Apumnak meg nagyon régen... sajna nem találkozunk :( és nem is érzem úgy hogy szeretne...
=)15/L
44/58 anonim válasza:
Én mindig mondom apukámnak, amikor beszélünk (kb. 3-4 naponta telefonon). Már saját családom van, így nem élünk együtt.
46/58 anonim válasza:
sosem mondtam, ők sem mondják nekem
47/58 anonim válasza:
Anyunak minden nap és ő is nekem :) apu ő más, ő nagyon ki se mutatja, csak mellettem van ha baj van, ebből érzem h szeret engem, meg hát érdeklődik h mi van a lányával (velem), de neki furi is lenne mondani, ő olyan igazi kemény nem érzelgős pasas :) de attól szeretem őket és kimutatom meg mondom is :)meg hát a nagyszülők sem kivétel, és a barátaimnak is elmondom :)
48/58 anonim válasza:
Nem is tudom. Az anyammal rosszba vagyok mert elhagyott meg 2 eves koromban, es soha nem keresett, az apammal meg olyan a viszonyunk h megturjuk egymast. Ennyi, sajnos. En a vilagon a legjobban a nagymamámat szeretem, de nem szoktam neki mondani, szerintem ő tudja és érzi, ez a lényeg.
50/58 anonim válasza:
Párszor, de csak úgy, hogy én is. De az nem őszintén jött, csak válaszoltam, hogy ne maradjak kuka..:(
Nem igazán szeretem, de ha baja lenne, akkor seítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!