Mikor mondtad utoljara a szuleidnek, hogy szeretlek?
Mikor elment aludni.
Mindig elmondom nekik,ha mennek valahova,vagy elbúcsúzunk.Mindig mondjuk el valakinek,ha szeretjük,lehet,hogy több alkalmunk már nem lesz rá.
17/L
soha :S 18L
de sajnos ők sem...
Nem tudom mondtam e már nekik, de egyébként sem sűrűn használom ezt a szót...
Jóban vagyunk a szüleimmel kisebb összezörrenéseink vannak ugyan, de szerintem az mindenhol van...:D Szeretem is őket (bár más szülőkkel nem éltem így nincs viszonyítási alapom...:D) Kiskoromban lehet mondtam bár az sem biztos...
Mi sem vagyunk az a nagy puszilkózós szeretlek szavakkal dobálózós család. Ha most oda kellene állnom anya vagy apa elé, h mondjam azt nekik h "Szeretlek" valószínűleg nehezemre essne kimondani, de nem azért, mert nem szeretem őket... talán az lenne az oka, h nem gyakoroltam eleget és nálam többet jelent ez a szó mint azoknál az embereknél, akik minden nap használják :)
17perL
huh jokérdés
elégrég. pedig anyum elégsokszor mondja:) apum szinte soha. és én is nagyonnagyonrééég mondtam utoljára
16l
Meg amúgy énse vagyko olyan :D
13/L
anyunak tegnap (ma még nem találkoztunk:)), apámnak soha mert rohadtul gyülölöm!!!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!