Noktol kerdezem elsosorban:ha van egy ffi, aki szamodra tobb, mint barat/kollega, es valoszinuleg o is szimpatikus, eleallnal- e azzal, hogy figyi, szeretlek?
Hát..elhívnám ide-oda, valami közös programra, nevezhetjük ezt randinak is. De semmiképpen se rohand le ezzel szerintem. Szépen fokozatosan, apránként!
21/L
Apropó: a kezdeményezés szerintem is férfi dolog :)
21/L
úúristen. és mi van, ha ő nem szerelmes beléd? beégetnéd, megaláznád magad???
bocs, de nem süllyednék ide. udvaroljon, ha akar valamit. a nő meg küldje a jeleket.
első körben max kávézni hívnám, azt is inkább burkoltan.
nem vagyok egy bexari lány, de ezt tuti nem játszanám be. ellenkezik az elveimmel :)
Én megtettem. Hasonló volt a válasz:)
21/L
Az apro jelezgetesek mar megvoltak, o kezdemenyezett en meg nem ellenkeztem. Aztan fel viccesen elmenoben azt mondta, ezt majd folytatjuk (eppen masszirozott, de hirtelen el kellett mennie). Majd masnap hivott, hogy menjunk el valahova, es ejszakara maradhatok nala (mas- mas varosban lakunk). Ebbe mar nem mentem bele, mert nem akartam a szuleimnek magyarazkodni, hogy miert maradok ki es hol alszom (poen: 23 eves vagyok :S )-, es tartok tole, tobbet nem fog hivni :S
Egy ideje mar ugy erzek ahogy, de o csak nemreg kezdett el ugymond kozeledni, ezert ez is megfordult a fejembe, amit kerdeztem, aztan lesz ami lesz... Ami a pedig a jo viszonyt illeti, azt hiszem, mar annak amugy is annyi, mert, ha kettesben vagyunk, minden oke, de ha van meg ott valaki, szornyu zavarban vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!