Mikor mondtad utoljara a szuleidnek, hogy szeretlek?
Az hülyeség hogy " soha mert teljesen 1értelmű " -.-"
Igen is kell mondani hogy tudják és érezzék!!!
Én miwel kolis vagyok minden nap mondom nekik telefonba!És őkis nekem :)
Így a tiszta szerintem .. :)
Apám nincs, még kiskoromban elhagyott minket.
Anyámnak soha. Igazából nem is tekintem az anyámnak, egyszerűen képtelen lennék neki azt mondani, hogy "szeretlek", mert ez nem igaz. Nem lennék képes ránézni, és ezt a szót kiejteni a számon, még nekem fájna egy ekkora hazugság...
Persze mindennek megvan az oka is...
22:56-os vagyok
de, kedves Kérdező, szeretem őket, de nem olyan bensőséges a kapcsolatunk, valószínűleg ezért is esne nehezemre kimondani, ők is nagyon csodálkoznának, hogy mi lelt ugyan, mert nem így ismernek, nem ilyennek, aki ilyen érzelgős dolgokat tesz.
és én is csodálkoznék magamon, de nem is hiszem, hogy meg tudnám tenni, valahogy az nem én lennék, az ilyesmi nem az én világom - legalábbis nem irányukban.
elgondolkodtam most ezen a kérdésen, és ha majd egyszer gyerekem lesz, neki szeretném rendszeresen mondani, de a szüleimnek nem is lenne ezt értelme mondani, azt hinnék, nem szeretik a finomkodó, nyálas embereket, és ők az ilyesmit annak minősítenék.
kicsi voltam. akkor még szerettem őket. aztán apu itt hagyott, ugyan még mondja hogy "szeretlek kiscicám" de ő már nem ugyan az. megváltozott, meg talán én is. sosem mondom neki hogy én is téged, mert fáj kimondani. nem a szó nehéz, vagy hogy kínos lenne, 1szerűen csak nem akarok hazudni. Anyunak néha mondom ha ő is de azt sem szeretem, nem tudom miért.
am bennem már kialakult egy reflex, hogy nem mondom és nem szeretem ha nekem mondják. olyan ragaszkodást fejez ki ez a szó, amit nem merek felvállalni. ha én szeretek, ha engem szeretnek valaki úgyis bele bukik. engem ne szeressenek, és ne várják hogy beismerjem hogy valóban szeretek. annyiszor csalódtam már, hogy többé nem akarom kimondani, hátha így nem lesz annyi fájdalom.
L/15 voltam.
Apának szerintem még soha, pedig szeretem meg ő is szeret engem de nem mondtam még neki, ő néha mondja. Anyának igazából nem tudom. Igazából így nem mostanában mondtam hogy : Szeretlek. Hanem csak mikor mondja hogy jajj nemis szeretsz engem azt mondom rá hogy hagyjál már ezzel a hülyeséggel. Tehát kimondani nem mondtam, de mégis.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!