Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretek veled lenni nem...

A szeretek veled lenni nem egyenlő azzal hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
azt már mondta hogy szeret velem lenni, de azt még nem hogy szeretlek. szerintetek? L
2011. szept. 18. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mennyi ideje vagytok együtt?
2011. szept. 18. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyan az a kettő. Egy 2 napos ismeretségnél is el tudom mondani, hogy jól érzem magam vele szeretek vele lenni, mert jó fej, humoros, kedves, de attól még nem vagyok szerelmes...
2011. szept. 18. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

hát... van egy kis különbség...

de szeretet és szeretet között is van :)

2011. szept. 18. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 1 év után mondta azt, hogy kezd belém szeretni, és szeret velem lenni, és még egy fél év múlva, azt, hogy szeret. Úgyhogy szerintem nem ugyanaz, de jó esély van rá, hogy ki fogja egyszer mondani.
2011. szept. 18. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes vagy barátaidba? Szeretsz velük lenni. Nem feltétlen.
2011. szept. 18. 15:36
 6/12 A kérdező kommentje:
14hónapja járunk
2011. szept. 18. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha ezt egy fiú mondja, az ugyanazt jelenti. ugyanis ők nem azért vannak velünk. ha csak szeretne veled lenni, úgymond, akkor inkább a haverokkal lenne. A kivétel erősíti a szabályt.
2011. szept. 18. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Már az is fontos, hogy szeret veled lenni. És természetesen számára jelentheti azt, hogy szeret téged, anélkül, hogy konkrétan utalna rá.

(1-ső voltam)

2011. szept. 18. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:

16:02 Azért nem teljesen egyértelmű. A magyar nyelv elég árnyaltan tudja kifejezni a különbséget a szerelem, és aközött, hogy valakinek kellemes, szeretetre méltó a társasága.

Kérdező, azt neked kell tudnod, hogy a pasid alapvetően sem a szavak embere, és általában "fékezett habzású" ha az érzelmekről van szó? Ha igen, akkor lehet, hogy nála egy "szeretek veled lenni", felér egy lángoló vallomással.

Ha viselkedésre olyan, mint egy szerelmes fiú, - kedves, odabújós, hiányol ha nem lát, dicséri a tulajdonságaidat, érzed, hogy tényleg örül, amikor együtt lehettek, stb - akkor nincs gond.

Ha nem csak szavakban, de tettekben sem érezteti, hogy nem "csak" veled szeret lenni, hanem téged is szeret úgy ahogy vagy, azért én kicsit elkámpicsorodnék a helyedben.

2011. szept. 18. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:
16:20 én is ezt irtam, csak te bővítetted, igaz ettől függetlenül ;)
2011. szept. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!