A szeretek veled lenni nem egyenlő azzal hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
azt már mondta hogy szeret velem lenni, de azt még nem hogy szeretlek. szerintetek? L2011. szept. 18. 15:25
11/12 anonim válasza:
14 hónap után az is kimondja, hogy szeretlek, aki úgymond nem a szavak embere... nekem nem úgy tűnik, hogy a barátod olyan hű de szerelmes lenne beléd vagy legalábbis komolyan kötődne irántad. A szeretek veled lenni duma annyit tesz, hogy bírlak, jó veled elütni az időt, szívesen vagyok veled, de nem árulkodik komoly érzelmekről.
12/12 anonim válasza:
17:27 vagyok:
Ha azt mondta volna, hogy "jó veled", az más tészta lenne, ez kimondottan szerelmes, komoly érzelmeket sejtető mondat, de a szeretek veled lenni nem. Ilyet annak mondunk, akinek kedveljük a társaságát, jól elvagyunk baráti szinten, de nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!