Elengedjem a lányomat este? Ti mit gondoltok?
Nem tudom, elengedted-e végül, de én tuti nem engedném el. Persze nehéz most bármit mondani, ezt előbb kellett volna kitalálni és mondjuk szülőkkel megbeszélni, hogy valakinél lehessen házibuli (ahol ti nem vagytok ott, de mégse idegenek között). Én pont nyolcadik után osztálykiránduláson szabadultam el egy diszkóba és rám tapadt egy kb harmincéves pasi, akit nem tudtam lerázni, mert egyszerűen nem tudtam, mit csináljak ebben a helyzetben. Ráadásul vett nekem pár koktélt, amiről nem tudtam, mi az, és konkrétan nem is emlékszem, mi történt. Végül az osztálytásaim szedtek ki a kezéből, amikor észrevették, hogy valami nem stimmel. Megúsztam, de ez nem garancia semmire. Ha a lányod is felkészületlen az ilyen esetekre, akkor jobb, ha nem megy ilyen helyre.
Már csak azért is, mert tényleg ezzel fog zsarolni később, amikor menni akar valahová.
Nekem is ez jutott eszembe, hogy én mégse engedném el, hanem a többi szülővel beszéljétek meg,hogy valakinél legyen házibuli (rendesen,reggelig) Ha valóban az a cél, hogy együtt legyenek, akkor az is meg kell, hogy feleljen. Én csak rock koncertekre, rockkocsmákba járok tizenéves koromtól,és amiket itt lehet olvasni, hogy mi megy a diszkóban :S...
De ha már volt, és épségben hazaért, akkor OK. De ha Ti koncerteke jártok, igyekezzetek úgy nevelni, hogy ne diszkós legyen. Ha jófej szülők vagytok, tudtok rá hatni. Mutattok neki zenéket,elviszitek koncertre, stb. A barátomat is direkt úgy nevelte az apja (bár hamarabb gondolt erre, mint 14 éves korában), hogy inkább metalos legyen, mint diszkós, ha már mindenáron bulizni akar,és "jógyerek" úgyse lesz. :D:D:D Na de komolyan, jobban fogtok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!