Elengedjem a lányomat este? Ti mit gondoltok?
16:33 egyetértek veled, de engem nagyon zavarna ha kísérgetne...:) bár most is azt csinálja ha elenged valahova, és nagyon gáz :(
pedig én haverokkal megyek bulizni, és meg tudjuk védeni magunkat :D még a támadó bánná a dolgot XD
beszéld meg vele, hogy kivel/kikkel akar menni, és hogy kivel jönne haza.
Gondolom, más szülő is dilemmázik ezen. Beszéljetek össze, kivel, kikkel mennek el a gyerekek, mikorra érnek haza, van-e olyan szülő, aki hazahozná őket stb.
Én elengedném, de megbeszélnénk egy időpontot, és elmennék érte, értük. Biztosan van mobilja, azon elér, ha bármi gond van.
Hagyd, menjen, most nagyon megbántad, ha nem engednéd el.
De a lányodat te ismered, hogy mennyire megbízható, mennyire komoly.
feltéve ha beengedik..18alatt azért necces de van már ami 17éves kortol van.. engem anyukám mikor ennyi voltam elengedett ilyen tini buliba:D éjfélig tartott amit az 1ik felnött szorakozohely alapitott. én max1ig engedném
én anyukám utána mindig eljött értem kocsival mert külvárosban lakok és hazavitt! Most 20vagyok tovább maradhatok de még mindig ragaszkodik a kocsihoz hiába mondom h taxizok..
a válaszolók hány százaléka lehet 12-16 éves lány? :D
Amúgy szerintem, ha megbízol benne, elengedheted. az én húgom is most ballagott, őt speciel nem engedném és engedem el, de a Te lányod mehet felőlem. :D
Az én húgomnak ez legyen tabu még pár évig.
21L
Szerintem is engedd el:)
Nekem is ugyanígy volt, este a helyi discoba ment a fél évfolyam. 2-ig maradhattam úgy, hogy kocsival jött értem anyukám. Egyrészt megnyugodott, hogy épségben vagyok másrészt vele megyek haza és nem egyedül csatangolok a városban(esetleg a velem egykorúakkal...) harmadrészt meg legalább nem kellett gyalogolnom:P Hidd el nagy kincs az ha kocsival viszik haza sőt még későbbiekben tuti, hogy rájön és értékelni fogja milyen rendes voltál vele.:)
20/L
Engem is elengedett anyukám ennyi évesen megünnepelni meg utoljára együtt lenni. DE csak éjfélig lehettem és mindenki addig volt ki véve egy két gyereket akiket a szülők lesz@rtak hát nem sok minden lett azóta belőlük! Menj érte vagy menjen értük valamelyik szülő! Én a te helyedbe max 1-ig engedném és csak úgy hogy valamelyik szülő értük menne! A másik az hogy be fogják őket engedi?
Vigyázz mert nagyon könnyen rossz társaságba keveredhet a lányod! Járok még bulizni de én anno nem ittam nem cigiztem ennyi évesen most sem de a mai fiatalok vagyis fiatalabbak 14-18 éves társaság isznak, drogoznak, cigiznek persze van kivétel ez alól is de ritka!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!