Mi a véleményetek az olyan nőről, aki családokat bomlaszt meg?
Figyelt kérdés
Adott egy nő, aki egy családot bomlaszt meg azáltal, hogy elveszi a férjet, apát tőlük. Majd X év házasság után a férfi meghal, a nő pedig 6 hónappal a temetése után egy újabb családos férfivel kezd, ugyan úgy elveszi a családjától. Szerintem az ilyen nő nem túl jó ember. Mi a véleményetek?2018. júl. 3. 17:18
71/139 anonim válasza:
Az ilyen csaladbomlaszto ribizlik megkapjak melto jutalmukat csak ido kerdese
72/139 anonim válasza:
71
Azért ezzel ne áltasd magad.
73/139 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz!
2018. szept. 16. 17:51
74/139 anonim válasza:
73
Ne kívánj másnak rosszat! Mi értelme?
75/139 A kérdező kommentje:
Ő tehetett nekünk (is) rosszat, ugye? Miért ne kaphatná vissza...
2018. szept. 16. 19:07
76/139 anonim válasza:
Nem ő tett rosszat ha nem te,mert nem az uj nő hiábája h vki nem tud megtartani férjet és menekül otthonrol..
77/139 anonim válasza:
Oh yes
Mar vartuk az aldozathibaztatok
Szemet gerinctelen ferj es ki hibaja ? Termessetesen a megcsalt felesege
Tehat egy ribizli tehet rosszat a feleseg ellen viszont o ne is kivanjon rosszat az artatan csakadbonto kapcanak ?
Erdekes erkolcsi ertekrend
78/139 A kérdező kommentje:
Hagyd! A 76-os módszeresen üldöz és sérteget engem. Ebben leli örömét, gondolom üres az élete.
Neked köszönöm! :)
2018. szept. 16. 21:02
79/139 anonim válasza:
Képzeld megcsaltak már,és rá jöttem h azért mert nem adtam meg amire vágyott rá se figyeltem,csak a tanulás ,meg a karrier volt elefeljtettem h van társam is,igen megcsalt, és? Tovább kell lépni nem nyalogatni a sebet,nem egy ember hibája ez csak. A férfi is hibás ám,csak mi nők ot kimentjük,én nem tettem magamat se. Könnyu az uj nore háritani a saját sarunkat is. Ok és okozat,ahol a férj kielégült boldog ott nem lép le és nem lesz boldog uj nővel..
80/139 anonim válasza:
Modszeresen üldőzlek,előszőr válaszoltam neked,sehol se üldöztelek.. Kissé paranoiás vagy talán ezt unta meg a férjed is h levegőt se kapott mert arra is féltékenységi rohamot kaptál h vkivel szoba áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!