Mi a véleményetek az olyan nőről, aki családokat bomlaszt meg?
A gerinc...
Szép hozzáállás...
Kérdező, itt EGYEDÜL a pasidnak nem volt gerince, ő hazudott, vert át, szexelt másik nővel és hagyta el a gyerekeit. Te meg egy ilyen erkölcs bajnokának szültél, ítélve a gyerekeidet válási árvaságra egy hitszegővel.
Ennyi a képlet. Az új csaj mindig csak tünet, nem ok. Még akkor sem, ha ezt próbálod magadnak hazudni.
Szerintem te magadra ismertél...
Köszönöm a beismerést!
Sejtettem. 😂
Nem tudom hol írtam olyat, hogy csúszok egy pasiért. Olyan magasról teszek rá, amilyenről csak lehet. Nem írom le, hogy miket gondolok róla, mert tiltanának...
De azért ne avassuk már szentté az ilyen jellemtelen embereket sem, mint az a nő. Sportot űz családok tönkre tételéből.
Mondjuk ilyen alapon egymáshoz valók legalább. Zsák a foltját megtalálta.
De engem támadni egy kérdés feltételéért úgy, hogy valaki nem ismeri az előzményeket, ráadásul olyan hangnemben, amit nem tudom hogy mer megengedni magának egy idegennel szemben... Hát mit mondjak?
Ráadásul életért a tárgytól, ami csak egy kérdés volt, egy névtelen nővel kapcsolatban. Ha ez nála ilyen szinten kiverte a biztosítékot, akkor ott nagy baj van. Csak szánni tudom.
A kérdés kiemelése pedig:még mindig érdekelnek a válaszok, vélemények, mert nagyon sokat mwgtudhatok az emberi jellemről... 😁
Köszi mindenkinek! 😀
Muci
🤣😂🤣😂
92
Magamra ismertem? Miben?
Engem nem csalt meg a férjem, nem hagyott el, nem lépett le a gyerekei mellől és én sem tettem ilyet.
Neked csak az igazság fáj, semmi egyéb. Elcsesztétek a házasságot, te meg szültél valakinek, akivel válási árvákat gyártottatok. És jobb valaki olyanra köpköni, aki nem tett ígéretet mindennek a fenntartására, mint felismerni, hogy itt két felelős van: TE ÉS A VOLT FÉRJED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!