Mi a véleményetek az olyan nőről, aki családokat bomlaszt meg?
Szerintem ha megtudnád, hogy a ferjed mennyire tepert es miket mondhatott a nönek , hogy téged akarlak stb , akkor ezt az egeszet már ma a hátad mögé tennéd , azt mondanád, hú de ciki és én még ezek után sóvárgok utána , hiszen ez a férfi elárult .
Egy nö akkor mond igent , ha a ferfi nöként kezelte es megadott neki mindent
60
Nem sütögeted a pecsenyédet más kárán?
És mondd, volt már olyan, hogy te kaptál meg egy állást más orra előtt, pedig neki is kellett volna a pénz?
A gyereked került be az utolsó ovodai helyre más gyereke helyett?
:) Na ugye.
59
Nem zavar ez sokakat (én nem a szerető vagyok). Ismerek nőt, aki, mivel nem akar senkivel szoros kapcsolatot, szerető, önként.
Más kérdés, hogy ezt magukban hogy oldják meg. De meggyőződésem, hogy egy jó kapcsolatban nem tud beférkőzni harmadik személy, egyik fél oldaláról sem.
Az utolsó válasz vajon kit zavart?
Érdekes módon eltűnt...
Nyitva hagyom a kocsim a tolvaj ellopja
En vagyok a hibas de a tolvaj Egy utolso ocska ribizli akinek ha megtalalom bevarrom a punanijat.
Tolvaj artatlan lenne ???
67
Csak az a gond, hogy a pasid nem a tulajdonod, sőt, akarata is van. Ha nem akarna menni, nem menne. Ennek semmi köze ahhoz, hogy 3 milliárd másik nő is éla bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!