Mi a véleményetek az olyan nőről, aki családokat bomlaszt meg?
Szerintem nem értettétek a kérdést...
Olvassátok el még egyszer.
A nő pszichológiája érdekel, aki sorozatosan követi el ugyanazt.
Már több kérdésed is volt ezzel kapcsolatban. Sajnálatos, hogy így jártál, de el kéne már engedned a témát.
A nő pszichológiája? Lehet, hogy azért családos férfiakba szeret bele, mert mellettük érzi biztonságban magát, hiszen, ha a férfira egy családot rá lehet bízni, akkor nem elveszett ember. Vagy ki tudja. Ezer oka lehet. A gonosz fekete özvegy, mi?
Nincs igazatok. Az aki elt mar hosszabb ideig hazassagban tudja, hogy minden hazassagnak vannak melypontjai, rossz idoszakai. Igenis van felelossege a nonek, ha egy ilyen periodust kihasznalva ratelepszik egy hazas ferfira.
Olyasmi ez, mint amikor a mentalisan lepukkant, depresszios embereket beszippantja egy szekta. Persze-persze o a hibas....nem csak o. Nyilvan egy jo periodusban levo hazassagbol nehez kirobbantani barkit...de egy hullamvolgyet nagyon jol ki lehet hasznalni.
Szerintem szar alak az ilyen no. Nem szabadna asszisztalni egy meggyengult hazassag tovabbi romlasahoz. Ha meg vegleg megromlott, ugyis szetvalnak.
#7 Rátelepszik? Egy ilyen házasságban élő férfi örömmel és önként rohan a szerető karjaiba, ahol gyengédséget, megértést, izgalmat, gyönyört kap, nem pedig azt, ami otthon van.
Rosszabb periódusban lévő ember is lehet gerinces és tisztességes.
6/8 Te nagyon ellenséges vagy velem.
Azt gondoltam, hogy azért van ez az oldal, mert kérdezhetek. Ha téged irritálnak a kérdéseim, ami egyébként eddig csak egy volt, akkor lépj túl rajtam.
Nem kell kommentelned, főleg sértő hangnemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!