Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? A párom gondolkod...

Ez normális? A párom gondolkodása?

Figyelt kérdés
Kérlek ne kovezzetek meg.Sajnos nincs kb 1 barátom se már de muszály kiadnia magamból.Úgy össze vesztunk a parommal.Lényeg a lényeg hogy gyesen voltam.Elérkezett hogy már munkát keressek.De a párom nem engedi vagyis orditott tegnap is hogy amit en keresnék 1 hónap alatt azt ő meg keresi 1 hétvége alatt.De eb szertnek menni dolgozni (megmondom oszinten az emberek miatt is..egesz nap egyedul vagyok senkivel se szoktam beszelni,felnottel)csak akkor neki kevesebbet kéne eljárni dolgozni hogy tudjon vigyázni a gyerekre.Anyosek is vigyaznanak rá de mint ketten aktív munkások és szívesen programoznak is és nem lehet a végtelenségig rájuk számítani.De miért ilyen a párom egyszer azt hanytorgatja a szemre mert te nem dolgozol meg csak ő keresi a pénzt aztán meg en minek mennek dolgozni amikor az az x összeg kevés.Meg ha en annyira emnerek kozott akarok lenni mennyek a diszkoba meg a kocsmaba.ez is hogy??tudom hogy nem jo ez igy,biztos írjátok majd.Én is tudom az agyam is csak meg a szívem nem engedi.Kérlek ne ítélhetik el..amiért egy ilyen emberrel vagyok...tudom eb is..

2018. jún. 29. 11:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
59%

"De komolyan itt mindegyik “dobd ki” válaszoló kidobna az ablakon havi nettó félmilliót, ha a párja azt találná ki, hogy ő olyan áron akar érvényesülni minimálbérért, hogy ti maradjatok otthon az extrém jól fizető munkátok ellenére?"

Az normális, hogy mást kihasználva keresek félmilliót? Akkor nem kellett volna neki se asszony, se gyerek, és éldegéljen a pénzével. Így csak vett magának egy házinénit.

2018. jún. 29. 13:15
 22/27 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy a párja csak logikusan gondolkodik. Nyilván a stílus hagy némi kívánni valót maga után, de ha mondjuk neki két hétvégén le kell mondania a fusi munkát amiért kapna pl. 200.000 Ft-ot, és a párja egész hónapban kap 100.000-et,akkor 100.000 mínuszban vannak havonta.
2018. jún. 29. 13:18
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

Ha olyan piszkosul jól keres, akkor nem lesz gond babysittert fizetni.

Számomra teljesen abszurd egy ilyen helyzet. Azért csinálja veled, mert gyenge és jellemtelen vagy akit könnyen meg lehet félemlíteni és eltaposni. Neki ez így piszkosul kényelmes, hiszen van kiszolgálás, ingyen szex, naná hogy kiakadt, hogy ez veszélybe kerülhet.

Igazából vagy a sarkadra állsz (amit nyilván nem fogsz), vagy összecuccolsz és otthagyod (amit szintén nem fogsz), vagy cselédként és lábtörlőként éled le az életed (te is tudod, hogy ez lesz). De mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja.

2018. jún. 29. 14:07
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
A kérdezőből kiindulva a pasi se lehet az intelligencia bajnoka. Szóval bizony simán lehet (mert meglehetősen gyakori), hogy az állásával játszik, ha nem megy hétvégén. ÉS akkor tetszik vagy sem, teljesen igaza is lehet... otthon marad ő hétvégén babázni, de akkor lehet, hogy pár nap múlva végleg otthon maradhat. Üdv a való világban.
2018. jún. 29. 17:28
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
24.! Nyomtam is neked egy zöldet, mert igen, hasznos a tanácsod, mert a pénz nagyúr. De felfogod, hogy a kérdezőnek nem ezzel van a baja, hanem azzal, hogy például a képébe vágja, hogy menjen diszkóba, meg kocsmába, ha emberek közt akar lenni? Az nem hétvégén van? Sehogy se jó a kedves férjnek.
2018. jún. 29. 17:37
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, nem lehetne átmenetileg olyan állást keresni, ami hét közben van csak? Esetleg egy fél állást, 4 vagy 6 órában? Mondjuk valami adminisztrációt vagy hasonlót? Ha eladó vagy, akkor is vannak olyan boltok ahol felvennének fél állásban hét közben és nem kéne hét végén bemenni, azt megoldják máshogy. Utána kéne nézni a lehetőségeknek.
2018. júl. 14. 18:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A pénz nagy úr, hogyne, mindenki abból él. Ezért aztán a kérdező férje is a saját keresete okán uralkodik rajta - pénzt én keresem, te otthon ülsz a gyerekkel. Én hétvégén is dolgozom - addig se kell a kisgyerekkel nyűglődni. Eszében nincs letenni a "terhekből", hogy munkába állj és átvállald. A gyerek neki sokkal nagyobb teher mint elmenni dolgozni. Otthon heti 7 nap 0/24 te rendezed a gyereket, háztartást és még anyagi függőségben is élsz. Az ő élete minden fronton pipa. Viszont sajnáltathatja magát, mennyit kell dolgoznia a családjáért. Egyem meg.

Te meg ehhez asszisztálsz.

Komplett hülyére vesz.

2021. dec. 7. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!