Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan pasi a 18-25 éves korosztályban aki jól nézki és normális gondolkodása is van?
Igem van csak ritka ugy mint a normalis es szep lany... Hiaba tartja magat szepnek es melle egeszen normalis ha csak o tartja magat annak es nem akarok megserteni senkit de igen sajnos sok ilyen van , hogy azt hiszi milyen alomn kozben meg ...
Mindegy szelektalj, valassz jol, habar mivel lany vagy gondolom es normalis pasit keresel nagy a valoszinusege hogy csak az utan miutan megdu*attad magad valamilyeb suttyoval es csofalkozol higy dobott.
18f
Több, mint gondolnád, csak nem olyan egyszerű megfelelő partnert találni.
Mondom ezt fiúként hadonló helyzetben.
20/f
Miért ne létezne?
Elég megkeseredettnek tűnsz a kérdésed alapján.
#2 18 évesen nem ilyen helyesírás kellene.
A másik hogy a külső nem minden a belső már annál inkább. Ezzel nem azt mondom hogy a kúlsò nem számít de sztem a belsò jobban.
Ez a kérdés elképesztően relatív, kinek mit jelent a normális?
Amúgy van,normális gondolkozású vagyok szerintem. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!