Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet normális gondolkodása...

Lehet normális gondolkodása egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés
Rendszeresen antipszichotikumot és nyugtatót szed. Első ránézésre normálisnak tűnik, de elbizonytalanodtam, mégis csak kezelik. Belefogjak, vagy felejtős?
2014. nov. 18. 07:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én elővigyázatosságból nem fognék bele.
2014. nov. 18. 07:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha nyugalmat akarsz, felejtos!
2014. nov. 18. 07:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem húzz onnan, amíg teheted! Nekem anyám ilyen, és teljesen rátelllepszik apámra!! Ezek az emberek csak látszólag normálisak. Kifelé anyám is azt mutatja, hogy mi vagyunk a legboldogabb család. Szóval nehogy belemenj egy ilyenbe!
2014. nov. 18. 07:29
 4/16 anonim ***** válasza:
*rátelepszik
2014. nov. 18. 07:29
 5/16 anonim válasza:
Ha tetszik a làny,akkor fogj bele,max.otthagyod ha közben kiderül,hogy nagyon problémàs a csaj.
2014. nov. 18. 07:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha nyugtatót szed, akkor a libidója tuti a béka segge alatt van... ---> kevés szex!
2014. nov. 18. 08:15
 7/16 anonim ***** válasza:
de buták vagytok... egy régi betegség miatt szedett nyugtatót, illetve stresszoldót. teljes értékű életet élek. sportolok, van hobbim, vannak barátaim, eljárok szórakozni, van párom, és vezetek!! rendszeresen járok vérvételre, mindig normál az értéke. semmi olyat nem tapasztaltam ami miatt más lennék mint a többi ember. Ja, és senki sem nézné ki belőlem... tájékozódjatok mielőtt hülyeségeket írtok!
2014. nov. 18. 08:31
 8/16 anonim ***** válasza:
ja és a libidó... ez vicces hogy csökken... csak mert a párommal mint a nyulak... szóval nincsen gond azzal sem. :)
2014. nov. 18. 08:31
 9/16 anonim ***** válasza:
ja, és ez lemaradt... van normális munkahelyen... :)
2014. nov. 18. 08:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de azért gyanús, ha valaki rendszeresen pszichológushoz is jár. Nyilván nem azért, mert annyira rendben van a gondolkodásmódja..
2014. nov. 18. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!