Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet normális gondolkodása...

Lehet normális gondolkodása egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés
Rendszeresen antipszichotikumot és nyugtatót szed. Első ránézésre normálisnak tűnik, de elbizonytalanodtam, mégis csak kezelik. Belefogjak, vagy felejtős?
2014. nov. 18. 07:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is jártam, és nem a gondolkodásom miatt... de ha valakinek gondja van, jobb ha szakember kezeli
2014. nov. 18. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Az még lehet, de hogy idegileg nincs rendben az elég valószínű. Pl ő lesz aki ha mondjuk szakítani akarsz vele, akkor vagy téged nyír ki, vagy magát.

Jó ez persze nem biztos, de azért nem árt az óvatosság. Meg az is számít, hogy miért, meg mennyi ideje. Mert pl ha elvesztette valamelyik nagyon közeli hozzátartozóját, és ezt dolgozza fel nehezen akkor nincs nagy baj, akkor jó eséllyel túl lesz ezen, főleg ha van aki mellé áll.

2014. nov. 18. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
12-es! Miért kell arra gondolni hogy kinyírja meg ilyen hülyeségek? Volt egy ismerősöm, súlyos pszichés gondokkal küzdött, ő maga ment be a pszichiátriára hogy kezeljék, egy hétig volt bent, egy hétig kint. És ez hónapokon át folyamatosan. Volt barátja, aki mindig csajozott mikor ő bent volt, és mikor ez a lány megtudta hogy kikkel volt a pasija még balhét se csinált. Szóval nem kellene ennyire drasztikusan látni ezeket a dolgokat. Veled és a többi kedves kommentelővel is történhet olyan dolog, amikor bizony nem lesztek idegileg nyugodtak... és majd felteszitek azt a kérdést, miért nem kellettek senkinek. Empátia hiánya erősen érződik belőletek. Mi van akkor, ha pl. 5 éve együtt vagytok valakivel, baleset éri pl. amit nehezen dolgoz fel, orvoshoz jár és gyógyszeres kezelést kap, otthagynátok ezért??? Vagy kitartanátok mellette?
2014. nov. 18. 11:16
 14/16 anonim ***** válasza:

#13, en odaírtam hogy kivétel ha trauma érte, mert akkor rendbe jön. De ha nincs igazi oka a gyógyszerre, akkor veszélyes lehet. A veszteség, vagy bármi ilyesmi az teljesen más. Ezért lenne jó tudni, hogy miért van erre szüksege, mert nagyon nem mindegy. Nyilván nem azonos az hogy azért jár mert hallucinál, vagy pattanásos es biztosan mindenki utálja, az egész világ összeesküdött ellene, vagy azért jár mert elveszítette a szüleit, vagy megerőszakolták, vagy akármi.

2014. nov. 18. 12:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Össze ne vesszetek, pánik depresszió meg amik hozzá járnak. Semmi oka nincs rá, szerintem inkább hagyom, ne borzolja feleslegesen az idegeimet.
2014. nov. 18. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
ok nélküli depresszó nincsen... ha érdekel a lány, olvass utána a neten.
2014. nov. 18. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!