Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferjem nem beszel hozzam,...

Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 23:28
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
0%
Hm..Eleinte én is igy kezdtem és sokat sirtam e miatt..Viták ellenére vitt el orvoshoz..Dee aztmondták nkem ha már így alakult ne törödjek vele nem olyan érzelme van mint nekünk..Anyáknak..Változni fog ha szülés megindul onnantól kezdve..Én sem hittem de ugy volt..Ma már teljesen kifordult magából..
2018. aug. 6. 12:32
 52/52 anonim ***** válasza:
0%

Látom, hogy több, mint 2 éves a kérdés.

Mindenesetre elég megdöbbentő válaszokat fogtál ki, kérdező.

A férjednek abból a mondatából, hogy nem fogja magát megjátszani, nekem nem az jött le, hogy tahó, hanem, hogy ő alapvetően nem úgy viselkedik, ahogy azt a társadalom elvárja. Ő nem ilyen, egy férfinak véleményem szerint semmi keresnivalója nincs a szülőszobán, régen se volt "apukás szülés", aztán mégis születtek emberek... Örülhet attól még a babának, és nyilván örül is, hiszen azóta már 2 év körüli lehet.

Nem értem, más ilyen kérdésnél vigasztalni próbálják az anyukát vagy valami...de itt igazából nekem az a gyanúm, hogy a válaszolók között sok hasonló helyzetben levő anyuka volt, és itt ennél a kérdésnél vezetik le a saját feszültségüket.

2020. okt. 26. 01:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!