Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 23:28
21/52 anonim válasza:
Kérdező, nyugi, még többet fog dolgozni, ha meglesz a gyerek, hogy ne kelljen az ordítást hallgatni ;)
De te választottad.
22/52 anonim válasza:
21-es, az én vőlegényem sem csöpögő pasi, de ilyen szintű leszaromságnak nyoma nincs benne.
23/52 anonim válasza:
21-es, a nem nyálas pocaksimogatónak köze nincs ahhoz, hogy valaki nem is szól a saját feleségéhez,nem kíséri l ultrahangra (vagyis nem kíváncsi a gyerekére), nem partner a konfliktuskezelésben, vagyis levegőnek nézi a feleségét. Ez nem racionális természetet jelent, hanem szeretethiányt és neveletlenséget.
24/52 anonim válasza:
Amit anyáink csináltak. Nem volt ultrahang, és nem is volt divat a hasat állandóan simogatni! Nem tettek úgy, mintha a terhesség egy különleges dolog lenne.Mégis szeretetben nőttek fel a gyerekek. De te miért vagy abban biztos, hogy jó anya leszel?
25/52 anonim válasza:
A nők 90%-a, sőt több jár egyedül uh-ra...
26/52 anonim válasza:
26-os, te úgy mégis honnan tudod? Ultrahangos asszisztens vagy?
25-ös, muszáj a kérdezőbe szükségtelenül is belerúgni? Mi is rúgjuk, de mi a kérdés lényegével kapcsolatban! De megkérdőjelezni az anyaságát, ehhez semmi alapod és semmi jogod nincs! Csak az öncélú gonoszság! Az meg, hogy régen nem volt ultrahang, az égadta világon semmilyen összefüggésben nem áll azzal, hogy szerették-e a gyerekeket vagy sem!
27/52 anonim válasza:
Voltam, nőgyógyon, ráhibáztál. Max magánra jöttek apukák.
28/52 anonim válasza:
Vagy beletörődsz vagy válsz.
Vagy sz@rd le te is őt egy két hétig ès meglátod mit szól hozzá.
29/52 anonim válasza:
Ha már most nem foglalkozik a gyerekkel, később se fog. Az igazi apa már ebben a korban is törődik a gyermekkel, pl.: megsimizi a pocakod, elkísér ultrahangra, elkészíti veled közösen az új jövevény szobáját stb... Amiket ő ugye nem csinál. Akkor mit gondolsz, ha megszületik a gyerek, változni fog?? Nem. Rohadtul nem. Biztos mondogatja majd, hogy szereti a gyereket (jobb esetben), de pont úgy fogja leszarni, mint most. Mit gondolsz, kifogja cserélni a pelenkát, fel fog hozzá kelni éjszaka? Nem! Gügyög majd hozzá, játszik majd vele? Nem! Én a helyedben közölném vele, ha nem változtat a viselkedésén sürgősen, akkor bajok lesznek. Értem én, hogy sokat dolgozik, ment fontos a pénz, de vagy ossza be jobban az idejét, esetleg váltson melót, mert ez nem állapot. Amennyit leírtál, azt szűröm le, hogy nem szeret téged. Ha ez így van, akkor bizony lépni kell. Sok sikert, és nagyon sajnálom, hogy egy ilyen szemetet fogtál ki :(...
30/52 A kérdező kommentje:
Alapvetoen jottek a vadaskodasok, az olyan velemenyek ami abszolut nem a jo ember magatartasa lette. Nem irigyellek benneteket. Porfeszek Magyaroraszag a sok porfeszek embereivel es a sok rosszindulatusagaval. Senki nem tudja a korulmenyeket tegyem hozza. Kiforjatjatok a szavait es az allitasait a masik embernek. Leesett az allam hogy egyesek mennyire nem tudjak tisztelni a masik felt. Biztos eleg gaz mentalitasotok van akar egy munkahelyen , akar egy kapcsolatban. Egy igazi elemeny volt!
2018. jún. 3. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!