Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferjem nem beszel hozzam,...

Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 23:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
94%
Előző én nem mertem ilyen drasztikusan megfogalmazni a dolgokat,respect..
2018. jún. 3. 00:42
 12/52 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha mindig is ilyen volt, akkor mindig is ilyen lesz, nincs mit tenni. Kívülről nem lehetséges megváltoztatni.

Ha másmilyen férjet akarsz, akkor egy másik férfival tudsz próbálkozni, aki nem ilyen.

2018. jún. 3. 00:53
 13/52 anonim ***** válasza:
82%
Megválaszoltad a kérdést magadnak,fáradt mindig a munka után de létezik szabadság 1 napot csak ki tud venni hogy el menjen veled, de lehet hogy nem is érdekel, mondjuk a ha tényleg sokat dolgozik akkor jó hogy nem foglalkozik rendesen veled hisz fáradt én is az vagyok ha sokat kell dolgoznom.
2018. jún. 3. 00:57
 14/52 anonim ***** válasza:
92%
V épp azért dolgozik ilyen sokat, h addig se kelljen otthon lenni,kb aludni megy haza.. Exem csinálta ezt,aztán lelépett. Szomoru egy ilyen kapcsolat,de legalább lesz egy gyereked.
2018. jún. 3. 01:11
 15/52 anonim ***** válasza:
16%
Fogadd el ilyennek, és kész. Mást nem nagyon tehetsz.
2018. jún. 3. 06:36
 16/52 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem mi a problémád. Tudtad hogy ilyen, így mentél hozza felesegul, így vállaltál vele gyereket.
2018. jún. 3. 06:36
 17/52 anonim ***** válasza:
94%
Az a problémádja a kérdezőnek, hogy a buta elképzelése neki sem jött be, mint általában másoknak sem.Ez a "majd mellettem megváltozik" sztori itt sem működik.És erre most jött rá, ja időben.Most megeheti, amit főzött.
2018. jún. 3. 06:59
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mit akarsz mit mondjunk? Gratulálok hozzá, szép életet vele, jó nagy tuskó.
2018. jún. 3. 07:06
 19/52 anonim ***** válasza:
92%

Minek mentél hozzá? Mit szerettél benne?

Olyan nincs, hogy jó apa, de nem jó férj. Valakiben vagy van szeretet és felelősségérzet vagy nincs. Ha ő maga teremt rossz házasságot, amibe a gyereke beleszületik, akkor nem lesz jó apa.

Mit csináljál? Váljál el. Ennek így nincs semmi értelme. Egész életedben boldogtalan leszel mellette. Márpedig nem azért vagyunk ezen a világon!

2018. jún. 3. 07:30
 20/52 anonim ***** válasza:
6%

6, miért lenne érzelemmentes tahó, aki nem csöpög? Az én férjem se egy nyálas üzeneteket küldözgető, pocaksimogató pasi. De ő minden helyzet látszólag hidegen képes átélni, nem csak a gyerekek kapcsolatban volt ilyen.

Ha a kérdező férje egyébként egy bújós nyálgép, csak ebben az egy dologban más, na, az fura.

2018. jún. 3. 07:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!