Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 23:28
31/52 A kérdező kommentje:
Miert vezetnem le a feszkot a gyereken. A macskan se torom szet a fakanalat. Vagy veszekszek a parommal. Valakinek biztos fontos info lenne amit irtal, ram szerencsere nem vonatkozik. Egy nyugodt ember vagyok. Uram gyere le - en ugy erzem h nem hiszel Istenben, ugy?
2018. jún. 3. 14:07
32/52 anonim válasza:
Bocsika nem mi tehetünk arról szerintem,h a párod tojik rád,és menekül otthonrol dolgozni, kérdést irtál ki,h h mit csinálj,kaptál sok választ,fáj az igazság. Mit vártál,h azt irjuk h ez igy tök cuki,velunk is igy bánnak,nem,nem igy bánnak. Csak attól h te ebbe élsz attol ez még nem normális,se nem boldog párkapcsolat,de mi vagyunk a tahok a porfészekről. Végül is,sok boldogságot.
33/52 A kérdező kommentje:
Oh, mar az is baj ha ugy gondola egy kismama hogy jo anya lesz?! Megall az esz. Akkor megmagyarazom miert. Nem iszunk es nem dohanyzunk a parommal. Sokat dolgozik a parom mert , mi segitunk a csaladnak, kifizetjuk az esetleges hitelt mielott megszuletik a baba. Nem tud szabadsagot kibenni mert nelkule nem tudnak boldogulni. O a fonok, veszetnie kell a brigadot, o van mindennel megbizva. (Volt egy valaszolo aki irta szabit ki tudna venni. Ja , mondta hogy o mar azt varja hogy megszulessen, neki az az elmeny nem az hogy erez valamit a kezevel a hasamon.
2018. jún. 3. 14:17
34/52 anonim válasza:
Akkor még egyszer meg kérdezem mi a kérdésed?Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?
Semmit ne csinálj,élj vele boldogan.
35/52 A kérdező kommentje:
Bocsika en nem irtam azt hogy menekul itthonrol. Amugy nem, ezek a velemenyek semlegesek szamomra. Nem ismertek es en se titeket.
2018. jún. 3. 14:22
36/52 anonim válasza:
Van baj rendesen nálad kérdező. :D Minek teszel fel egy kérdést, ha te is megtudod magyarázni magadnak, ill. tudsz felmentést keresni a férjednek a viselkedésére?Szaporítani akartad a kiírt kérdések számát?A hozzászólók véleményére meg magasról teszel, akkor mi is a probléma?
37/52 anonim válasza:
Ne velünk szemben legyen nagy a szád, a férjednek mondd, ha valami nem tetszik!
Liba!
38/52 anonim válasza:
Ilyen nőtől mondjuk én is elmenekülnék a melóba, de még a pokolba is :D
39/52 A kérdező kommentje:
Miert baj az neked ha en is megmondom a velemenyemet ha kiforgatjak az ember szavait. Ha masnak szolna egy ilyen komment hogy liba az se tetszene. Mire fel libazod le a masikat? Biztos szerencsetlenebb lehetsz mint en minden teren. Legalabb nekem csak ennyi a problemam
2018. jún. 3. 19:52
40/52 A kérdező kommentje:
A ferjemmel szemben miert legyen nagy a szam? Normalisan is meg lehet beszelni a dolgokat nem olyan peldaval ahogy itt egyesek
2018. jún. 3. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!