Meddig képes megjátszani magát?
És? Törődj a magad dolgával.
Nekem is van - vagyis már volt - ilyen barátnőm, halálosan nem foglalkoztam vele. Ha nagy baromságot készült csinálni, akkor rászóltam, de ennyi.
Képmutató libákkal minek foglalkozol te is? Hagyd őt békén, hadd élje az életét.
Mellesleg honnan tudod, hogy még mindig ilyen, ha évek óta nem is beszéltek?!
Másik barátnőm 20+ évig egy hazudós, kr.válkodós csaj volt, most 27 évesen férjezett, kétgyerekes nő.
Nem a barátnőmről beszélsz? :DD
De ez nem gonoszság, amit leírsz...meg ugye a részleteket is kéne tudni, barátnőmről is így vélekedik a tesója, és barátnőm is fest, el lett kicsit kapatva, de ott azért (mint szerintem nálatok is), az éremnek két oldala van, ő azért nem beszél a tesójával, mert az egy léha, önkritika nélküli ember, aki leszarja, hogy vele meg az anyjával mi van.
Nem akarlak bántani, van itt jó pár kérdés, amit tényleg kétségbeesett tesók tettek fel a problémás testvérükről, de nekem ez úgy tűnik, mintha csak irigykednél rá.
"Évek óta nem beszélek vele"
Akkor miért is foglalkozol a dolgaival??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!