Ferjem nem beszel hozzam, sosem kuld uzenetet. Nem valaszol. Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?
Érdekes, hogy erre nem sikerült reagálni:
"Gyerek tervezett volt, közös döntés? Nincs semmi "gyógyszer mellett fogant" (ami be sem lett véve), "nem engedtem elvetetni", "meggyőztem a gyerekről", "becsúszott baba, nem vigyáztunk eléggé" a történetben?"
Csak az, hogy nem lehet egy férfira ráerőltetni semmit. Ódemennyirehogy rá lehet, mondjuk rögtön azzal, hogy az ő akarata ellenére esel teherbe, amire erős a gyanú, az erőszakosságodat tekintve.
Jóhogy nem fogja magát megjátszani egy ilyen nőnek.
Kérdező neked komoly problémáid vannak de tényleg
Nézesd meg magad nehogy bekattanj jobban...
"hogy lehet raeroltetni valakire a sex et"
Te tényleg ilyen hülye vagy? :D Azt nem, de ha mondjuk védekezés mellett csúszik be annak nem minden férfi örül.
Babat varok es leszar. A kezet egyeszer se rakta ra a hasamra, nem kisert el az ultrahangra. Probaltam vele beszelni de azt mondta h nem fogja magat megjatszani. Szerintetek mit csinaljak?
Bromira akarhatta a gyereket.
Semmit se csinálj,miért kéne csinálni,jo ez igy. Ilyen egy boldog baba varo pasi,és egy boldog párkapcsolat.
"Babat varok es leszar" - Még te is úgy fogalmazol, amiben érződik a frusztráció, hogy nem így akartad ezt az egészet!
Komolyan beteg vagy, keress fel egy orvost. Tipikus példája vagy annak, amikor a beteg érzi, hogy valakijével valami nem stimmel (vagy egy érzéketlen f***, mint a te férjed), el is panaszolja, és amikor megerősítik, hogy igen, az a hozzátartozó tényleg rossz ember, instant elkezdi védeni.
Mintha tudathasadásod lenne. És még te is tudod, hogy valami nem stimmel. Nézd (de próbáld meg külső szemlélőként):
"Bocsika nem mi tehetünk arról szerintem,h a párod tojik rád,és menekül otthonrol dolgozni, kérdést irtál ki,h h mit csinálj,kaptál sok választ,fáj az igazság"
A te válaszod:
"Oh, mar az is baj ha ugy gondola egy kismama hogy jo anya lesz?!"
Holott senki nem kérdőjelezte meg, ki mit gondolt. És:
"Akkor megmagyarazom miert. Nem iszunk es nem dohanyzunk a parommal"
Itt véget is ért az indoklásod. Ettől lesztek jó szülők?
Csapongsz, azt az érzést kelted, hogy te sem vagy biztos ebben az egészben, semmiben, mindenre ugrasz.
És amikor megkérdőjelezik (vagy egyáltalán nem is, csak te látod bele) azokat a dolgokat, amiket a lelked mélyén te is megkérdőjelezel, azonnal ráveted magad a válaszolóra, és megmagyarázod, az miért nincs úgy. (anya-kiléted, férjed, stb)
Neked nem lehet segíteni. Megválaszolgatod a saját kérdésedet, ha valaki rendes választ ad, a torkának ugrasz, hogy DE AZ NINCS ÚGY, akkor is, ha előtte KONKRÉTAN leírtad a kérdésedben vagy valamelyik válaszodban.
Sajnálom. :( remélem, még rendbe tudod hozni az életed, szakembernél kezd! És hagyd ott ezt a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!