A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.
De akkor is meg kell próbàlni...
Egyébkémt én írtam és tudom mi a helyzet. Annyi, hogy engem a saját apám vert, terrorizált és enki nem hitt nekem.
na igen.. tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy elkéne mondani... de:
1.lehet ne hinnének nekünk
2.ha apám megtudná, megölné (vagy csak rendesen megverné, és az börtönt jelent)
3.még a felnőtt 25 éves nővérem sem tudja MÁIG mi volna a jó döntés
...a tesóm ezt nekem egy bő éve mondta el... de hát a fene gondolta volna hogy velem is megfog történni.. :( (mivel a tesóm az csak a féltestvérem, így nem ő a keresztapja, csak az enyém..)
Szép kis madárka az a tesód. 25 éves, te elmondod neki ezt nuncs egy épkézláb ötlete...
Szerintem hanyagold őt,egy aljas kis szafka.
Továbnra is azt mondom, hogy minimum rendőrség lenne, de nem hiszem, h anyukád ne hinne neked.
Az egész azon múlik, hogyan tálalod a dolgot, hogyan adod elő. Úgy tűnik a nővéreddel ellentétben talpraesett csaj vagy, de ne feled, neki nem volt olyan segítsége mint neked ő most, illetve nem igazolta vissza senki, hogy ami történik az nem csak vele történt meg.
- A helyedben mindenképpen elmennék egyedül a rendőrségre, hogy tudjad ott milyen lehetőségeid lennének. Mindentől függetlenül.
- Mindenképpen keresned kéne olyan elfoglaltságot amivel az önkifejező képességedet, az érvelést gyakorolni tudod. A váratlan helyzetekben se veszítsd el a fejed, ne pánikolj be. Ez valamilyen színjátszós kör, vagy mentálhigiénés segítő csoport, valami ifjúsági program stb. Talán hülyén hangzik, hogy ezeket ajánlom, de hidd el, hogy nagyon hasznos lenne számodra.
-S mindenképpen keresd fel a NANE egyesületet személyesen. nane.hu
Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek
06-80-505-101 Minden hétköznap este (szerda szünnap) 18 és 22 óra között
Segélyvonal szexuális erőszak túlélőinek
06-30-982-5469 PÉNTEKENKÉNT 10-14 ÓRÁIG
"A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület 1994-ben jött létre. Az Egyesület célja, hogy fellépjen a nők és a gyerekek ellen elkövetett párkapcsolati és családon belüli erőszakkal szemben; tevékenysége egyéni, közösségi és társadalmi szinten folyik."
1. "Lehet, hogy nem hinnének" De pont ugyanannyira lehet, hogy igen.
2. "Apám megölné". Mért, az apád egy gyilkos?
3. "A nővérem nem tudja, mi a helyes döntés." Attól még te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!