Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A keresztapám molesztált....

Vickyy888 kérdése:

A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.

Figyelt kérdés
A tesómat is annó ... mikor annyi éves lehetett mint én most 17/L

2018. máj. 13. 18:01
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is meg kell próbàlni...

Egyébkémt én írtam és tudom mi a helyzet. Annyi, hogy engem a saját apám vert, terrorizált és enki nem hitt nekem.

2018. máj. 15. 16:34
 42/47 A kérdező kommentje:

na igen.. tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy elkéne mondani... de:

1.lehet ne hinnének nekünk

2.ha apám megtudná, megölné (vagy csak rendesen megverné, és az börtönt jelent)

3.még a felnőtt 25 éves nővérem sem tudja MÁIG mi volna a jó döntés

...a tesóm ezt nekem egy bő éve mondta el... de hát a fene gondolta volna hogy velem is megfog történni.. :( (mivel a tesóm az csak a féltestvérem, így nem ő a keresztapja, csak az enyém..)

2018. máj. 15. 20:28
 43/47 anonim ***** válasza:
7%

Szép kis madárka az a tesód. 25 éves, te elmondod neki ezt nuncs egy épkézláb ötlete...

Szerintem hanyagold őt,egy aljas kis szafka.

Továbnra is azt mondom, hogy minimum rendőrség lenne, de nem hiszem, h anyukád ne hinne neked.

2018. máj. 15. 20:36
 44/47 anonim ***** válasza:
31%

Az egész azon múlik, hogyan tálalod a dolgot, hogyan adod elő. Úgy tűnik a nővéreddel ellentétben talpraesett csaj vagy, de ne feled, neki nem volt olyan segítsége mint neked ő most, illetve nem igazolta vissza senki, hogy ami történik az nem csak vele történt meg.

- A helyedben mindenképpen elmennék egyedül a rendőrségre, hogy tudjad ott milyen lehetőségeid lennének. Mindentől függetlenül.

- Mindenképpen keresned kéne olyan elfoglaltságot amivel az önkifejező képességedet, az érvelést gyakorolni tudod. A váratlan helyzetekben se veszítsd el a fejed, ne pánikolj be. Ez valamilyen színjátszós kör, vagy mentálhigiénés segítő csoport, valami ifjúsági program stb. Talán hülyén hangzik, hogy ezeket ajánlom, de hidd el, hogy nagyon hasznos lenne számodra.

-S mindenképpen keresd fel a NANE egyesületet személyesen. nane.hu

Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek

06-80-505-101 Minden hétköznap este (szerda szünnap) 18 és 22 óra között

Segélyvonal szexuális erőszak túlélőinek

06-30-982-5469 PÉNTEKENKÉNT 10-14 ÓRÁIG

"A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület 1994-ben jött létre. Az Egyesület célja, hogy fellépjen a nők és a gyerekek ellen elkövetett párkapcsolati és családon belüli erőszakkal szemben; tevékenysége egyéni, közösségi és társadalmi szinten folyik."

2018. máj. 15. 20:46
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
www.beszeljrola.hu Ez az oldal a gyermekkori és fiatalkori abúzust átélt nőket és férfiat segítő oldal, itt biztosan kapnál segítséget a többiektől. A fórumon találsz sorstársakat és az esetleírásokból talán a gyakorlatban is hasznosítható példákat tudsz olvasni. Ezt a helyzetet meg kell oldalni, ketten vagytok áldozatok a családban, nem hiszem, hogy ne hinnének nekek. Ki tudja. hogy még kiket és hogyan moleszált akár családon belül, vagy kívül? Nem csak a szexuális aktus tekintendő erőszaknak, hanem minden olyan közeledés és fizikai kontaktus, amibe Te nem egyeztél bele.Egyszerűen nincs joga hozzá! A 6 éves kislány nincs biztonságban ebben a helyzetben és ez bizonyos fokig igenis a Ti felelősségetek, ha továbbra is homokba dugjátok a fejeteket.Arról nem is beszélve, hogy a későbbi életetekre is rányomj a bélyegét ez a dolog, akár tudat alatt is. Gondolkodj, kit féltesz jobban, a többi további áldozatot, vagy azt a szemét embert?
2018. máj. 16. 00:18
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélni kell róla, felelősségre vonni. Itt a "nem akarok balhét" dolog az utolsó, amire gondolni kell. Balhét kell csinálni, SZÜKSÉGES.
2018. máj. 16. 10:59
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

1. "Lehet, hogy nem hinnének" De pont ugyanannyira lehet, hogy igen.

2. "Apám megölné". Mért, az apád egy gyilkos?

3. "A nővérem nem tudja, mi a helyes döntés." Attól még te tudhatod.

2018. máj. 16. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!