A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.
Ne bántsátok szegény lányt. Gondolom azért nem mer szólni, mert fél. Sokszor a felnőtt megfélemlített emberek nem mernek lépni, ő meg egy kamaszlány.
A tesóddal együtt szóljatok mindenképpen elsősorban a szüleiteknek (vagy bármilyen felnőttnek, akiben bíztok) és ne maradjatok kettesben vele. A szüleitek biztosan segítenek és megteszitek együtt a feljelentést. Inkább legyen egy kis családi viszály, de ne történjen meg mással is ez (esetleg valami durvább).
Ez nem játék. Nagyon nem. Szerintem is szólni kell, bár nem tudom, hogy hinnének-e neked, de meg kellene próbálni.
Én teljesen megértem, hogy félsz, én sem mertem lépni, mikor apám összevert, begyógyszerezett. Mi lett? 2 évre rá megtette újra.
MUSZÁJ felnőttnek szólni. Nem az összeberés a megoldás. Ennek a rothadéknak börtönben a helye.
Teljesen ifazad van, ezt közvetetten, de a nővérednek köszönheted. Ha ő beszél, ez veled nem történik meg.
Tudom könnyen pofázok, lehet én sem merném, de ez egy szexuális zaklató, pedofil is.
Anyukádnak szólj, ha nem hisznek neked, a kereztanyád, a többi rokon. Végső eset a családsegítő, vagy rendőrség.
Meg kell állítani!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!