Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A keresztapám molesztált....

Vickyy888 kérdése:

A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.

Figyelt kérdés
A tesómat is annó ... mikor annyi éves lehetett mint én most 17/L

2018. máj. 13. 18:01
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom elhinni sem hogy merhetett ilyet tenni...vagy akárcsak az eszébejutni...többször is álítólag megcsalta a keresztanyumat..(amúgy a keresztanyám az apum tesója...ö nem vérrokon)
2018. máj. 13. 19:51
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Vajon még kivel erőszakoskodott? Tényleg nem kéne tovább várni,mert azt hiszi bármit lehet,és majd még kisebb korban kezdi,az ilyen sose áll le. Azonnal szoljatok,kit érdekel a csaldi béke,nyakam a bőkő alé,h felnőtt is tud rola de hallgat,igy szokott lenni,csak félre néznek a családi béke miatt,az áldozat hibája ,mert az ovodás is kacérkodott a bácsival,meg amugy is le van... Azonnal nyissátok ki tesóddal a szátokat..
2018. máj. 13. 19:57
 13/47 anonim ***** válasza:
93%

Ne bántsátok szegény lányt. Gondolom azért nem mer szólni, mert fél. Sokszor a felnőtt megfélemlített emberek nem mernek lépni, ő meg egy kamaszlány.

A tesóddal együtt szóljatok mindenképpen elsősorban a szüleiteknek (vagy bármilyen felnőttnek, akiben bíztok) és ne maradjatok kettesben vele. A szüleitek biztosan segítenek és megteszitek együtt a feljelentést. Inkább legyen egy kis családi viszály, de ne történjen meg mással is ez (esetleg valami durvább).

2018. máj. 13. 20:02
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a 6 éves unokáját nem molesztálja máris?? Szólnod kell! Legalább a kicsire való tekintettel!
2018. máj. 13. 20:15
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek szólj minél hamarabb!
2018. máj. 13. 20:28
 16/47 theradion ***** válasza:
79%
Kedves kérdező, először is nagyon sajnálom! Azt tanácsolom, ha jó angolos vagy, nézd meg youtube-on a Larry Nassar perből a "victim impact statement"- eket. Rengeteg van, a 200-nál több lányból aki feljelentette 156 akart felszólalni. Hét napon át zajlott. Utána döntsd el magad, hogy rendben vagy-e lelkileg (amit szívből kívánok), vagy sem. Ha nem, akkor tudni fogod a nyilatkozó lányoktól amit én is mondok: magától nem fog elmúlni. Az ember bonyolult lelkű lény, nem olyan egyszerű, hogy elfelejted s nem gondolsz rá. Kívánom, hogy bárhogyan döntesz, javadra váljék, te légy a győztes!
2018. máj. 13. 20:42
 17/47 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ... most még a lelki állapotom romokban... mert erre tényleg nem voltam felkészülve...:( gusztustalan milyen emberek léteznek..😭
2018. máj. 13. 21:43
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem játék. Nagyon nem. Szerintem is szólni kell, bár nem tudom, hogy hinnének-e neked, de meg kellene próbálni.

Én teljesen megértem, hogy félsz, én sem mertem lépni, mikor apám összevert, begyógyszerezett. Mi lett? 2 évre rá megtette újra.

MUSZÁJ felnőttnek szólni. Nem az összeberés a megoldás. Ennek a rothadéknak börtönben a helye.

Teljesen ifazad van, ezt közvetetten, de a nővérednek köszönheted. Ha ő beszél, ez veled nem történik meg.

Tudom könnyen pofázok, lehet én sem merném, de ez egy szexuális zaklató, pedofil is.

Anyukádnak szólj, ha nem hisznek neked, a kereztanyád, a többi rokon. Végső eset a családsegítő, vagy rendőrség.

Meg kell állítani!!!!!!

2018. máj. 13. 21:45
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el ezt édesanyádnak. A követkető lépesben megerőszakol? :( lehet anyudnak kéne beszélnie vele,hogy tud róla, és álljon le. A tobábbiakban meg nem kell vele találkoznod,vagy max az asztal túlvégéről ha muszáj. Jusson eszedbe, lehet lesz egy kislányod,anyukaként Te is szeretnél ilyenről tudni. Amúgy barátod lesz még sok de anya csak 1 van...
2018. máj. 13. 21:47
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd meg, míg megerőszakol! Nem egyedi eset volt ez! Nagyon ciki elmondani, de akkor is túl kell esni rajta. Összehasonlíthatatlanul jobb elmesélni, mint szembekerülni ugyanezzel a helyzettel még egyszer!
2018. máj. 13. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!