Molesztált az apám?
Figyelt kérdés
Csak a napokban ugrott be egy kép, emlék, mely magával hozta az egész történést, amikor 10-12 éves koromban az apám szórakozásból rendszeresen rácsapott a fenekemre és meg is simogatta. Nagyon rossz vele ma a kapcsolatom, később vert is. Szerintetek lehet ez az oka? 20L2017. nov. 20. 20:31
1/15 anonim válasza:
Szerintem csak hülyéskedett, nem hiszem, hogy az okból volt ez. Anyám is csapkadta néha hülyeségből az öcsémet.
Túl komplikálod, csak poénnak szánta szerintem.
Meg aztán ez nem molesztálás kategória.
2/15 anonim válasza:
Az én apám is viccből rácsapott a fenekemre, és volt, hogy simogatott. De eszembe sem jutna, hogy apám molesztált volna. Én is puszilgatom a fiamat, rácsapok a fenekére amikor poénkodunk, de nem vagyok perverz...Azért ne lihegd már túl a dolgokat,
3/15 A kérdező kommentje:
volt olyan is, hogy nézte, amint pisilek....
2017. nov. 20. 20:42
4/15 anonim válasza:
Hány éves voltál, akkor öt?
Meg lehet pedofil is volt, mert egy évesen látta a puncidat, sőt törölgette is.
Veled amúgy minden rendben? Mert ez beteges. Nem védeni akarom, de ne akarj ilyeneket bemagyarázni magadnak.
5/15 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy normális!
6/15 anonim válasza:
Valamiért nem szereted az apádat, de feltehetően a rossz kapcsolatért te magad is felelős vagy, most ezzel a fordulattal ne őt akard okolni (magadról lerázva a felelősséget).
7/15 anonim válasza:
Ez mind semmi! Nekem kakilás után kitörölte a fenekemet... micsoda egy féreg... Belegondolni is rossz.
8/15 anonim válasza:
Na itt a káros hatása a sok #metoo-zásnak emberek, lassan ciki lesz, ha nem zaklattak. :D
9/15 anonim válasza:
Képzeld, engem apám pelenkázott is.
10/15 Költőnő? válasza:
Azt egy gyerek vhol belül érzi, h ez most normál szülői érintés vagy más. Ha gyermekként picit sem érezted h furcsa vagy kellemetlen lett volna, akkor valszeg nem is volt az.
Annak a válaszolónak, aki meg idehozza a metoo-t viccelődve üzenem, h annak, akivel ténylegesen történt vmi, ez k u r v a s z a r vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!