Molesztált az apám?
Te kb 2-3 hete írtál ki egy ugyanígy megfogalmazott egyértelműen kamukérdést.
Foglald már el magad valalmivel.
Sosem lehet a gyereket okolni a gyerek-szülő rossz kapcsolat miatt, mert az egyik egy gyerek, a másik felnőtt.
Ha a kapcsolat rossz, arról egy az egyben a szülő tehet.
Ha neki kellemetlen volt, akkor az volt. És kész. Ezt a szülőnek észre kellett volna vennie és abbahagyni.
Egyébként szerintem nem történt semmi extra, mivel pont változó korban voltál, ilyenkor kicsit érzékenyebb az ember.
Én is úgy éreztem anno, hogy mindenki direkt akkor jön be a fürdőbe, mikor zuhanyzom, borzasztóan zavart. Beletelt jópár évbe, mire ugyanezt a viselkedést láttam öcsémen.
Természetesen mind reggel zuhanyoztunk, csak a fürdőben volt tükör, ott volt a mosógép, meg a fogkefe, a fésű meg a sminkcuccok.
Teljesen ki volt akadva, hogy mit akarunk látni, hogy rányitogatunk, pont mint én anno.
Szóval ez a változó kor kényes, akár túl is reagálhattad, de lehetett benne más is. Szerencsére súlyosabb dolog nem történt, szerintem kezeld úgy, mintha nem jófejség lett volna a popsipaskolás és ezt próbáld meg feldolgozni, mert rossz èrzésed marad, ha az enyhébb verzión próbálsz csak túllépni.
Biztosan sikerülni fog.
Egyébként én nem javítanék a viszonyomon azzal, aki vert gyerekként.. szóval a hozzáállásom nem változna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!