Vickyy888 kérdése:
A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.
Figyelt kérdés
A tesómat is annó ... mikor annyi éves lehetett mint én most 17/L2018. máj. 13. 18:01
21/47 A kérdező kommentje:
Beszélek róla a tesómmal...meglátjuk mit tehetünk.. ö most 25 éves...
2018. máj. 13. 22:08
22/47 anonim válasza:
25 éves és még neked se szót csak most ha jol értem miután már veled is megcsinálta a disznó,szép testvér..
23/47 anonim válasza:
Nem írta,hogy a testvére most szólt... de ha igen..Viszont a tesója most 25..8 évvel ezelőtt a kérdező 9 éves volt. Ez nem egy 9 évesnek való téma... lehet nem volt olyan dolog ami miatt ez szóba került köztük a késöbbiekben.
24/47 anonim válasza:
Mindenképpen szóljatok a szüleiteknek! Ne hagyjátok annyiban a dolgot, mert nagyobb baj is lehet (nem csak veletek, hanem az unokával, vagy más lány rokonnal).
25/47 anonim válasza:
Bocsi ha engem molesztálnak és van egy kilenc éves hugom aki potenciális zsákmány egy disznónak,nem telibe de fogom figyelmeztetni h kivel vigyázzon..
26/47 anonim válasza:
Nem neked ciki, ezt kéne megérteni. És nem "ciki", hanem bűn. Mindenki felelős, aki ezért, azért, amazért nem szól.
27/47 anonim válasza:
Igen ilyen emberek vannak és azért van ezeknek q férgeknek létjogosultsága,mert mindenki fél róla beszélni. Tudom,hogy nehéz hidd el,de muszáj szólnod. Az ilyen ember,ha nem kapja meg amit akar egy idő után agresszív lesz és erőszakig megy a dolog. Gondolj bele,ha egy sokkal fiatalabb kislányt talál meg.. Ez még egy felnőtt embernek is sokk. Emlékszem fiatal lány voltam ittam egy keveset beledobtak a piámba valamit a "haverok" és megpróbáltak kihasználni. Nagyon nagy mázlim volt sokkot kaptam évekig hordoztam a sérüléseket. Nem szóltam senkinek róla,mert sokan ismerték. Pár évre rá egy kedves barátom barátnőjével tette meg és a lánynak nem volt szerencséje. Ezt azért írtam le,mert ha akkor szólok talán nem történik meg a lánnyal. De gyáva voltam,te ne légy gyáva. Nem neked kell szégyenkezned,hanem neki.
28/47 anonim válasza:
Nem akarsz dramat? De hisz mar megtortent... Veled. Annyi kulonbseggel hogy nem akarsz tamogatokat magad melle, hanem szegyenled ezt az egeszet ezert nem is akarsz ezzel foglalkozni, holott ezzel elozhetned meg a meg szegyenletesebb jeleneteket amiket rokonsagotok leven nem biztos hogy mindig kikerulhetsz.
17 eves vagy, bar biztos megszeppentel de nyugodtan allitsd le a nyomulast ha megegyszer elofordul mondjuk egy jol iranyzott pofonnal.
29/47 anonim válasza:
Nem kell neked a dráma????
Ha esetleg nem csak megfogdos hanem megis erőszakol akkoris azt mondanád "nem szólok senkinek mert nem kell a dráma"?
Én úgy elmondtam volna apámnak ahogy elő van írva!
Na aztán apám is megmolesztálgatta volna!
30/47 anonim válasza:
ha nem akarsz drámát, akkor szenvedjél csendben, ez a jó megoldás, és erre az okos tesód is rájött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!