A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.
Szólj bárkinek.
Ha pedig nem szólsz, akkor te meg a tesód is szépen összejátszotok vele, hogy egyszer tényleg megerőszakoljon valakit.
Ne hallgassatok.
Óriási szerencsétek, hogy ketten vagytok, nem vagytok egyedül. Előbb pszichológussal kéne beszélnetek. Anyátok 99%, hogy nem akar majd tudni semmit... Idegent meg egyelőre kár belerángatni. Viszont erősen elgondolkoznék egy rendőrségi látogatáson, tájékozódó jelleggel, bár úgyis azt fogják mondani, hogy amíg nem történt "semmi" addig ők sem tehetnek semmit.
Akkor szó nélkül tűrni kell?????
És ha megteszi valakivel újra, újra bepróbálkozik?
Mindenesetre sose maradj vele egyedül, főleg miután elmondod valakinek, ki tudja hol talál meg.
Én megértem a kérdezőt, az ilyen patkány előadja, hogy ártatlanul megvádolták. Bizonyíték ugye nincs. Engem a saját nagyapám molesztált és sosem mertem elmondani senkinek, mert egy szent embernek volt beállítva és úgysem hittek volna nekem. Mivel kis koromban történt, néha már én is azt hittem, hogy csak egy rossz álom volt, hiszen alapvetően szeretett engem, sosem bántott volna...aztán bepróbálkozott még egyszer, amikor olyan 9 éves lehettem. Már csak verbálisan utalgatott, mit szeretne velem csinálni ha megengedném, mert beteg volt, ült a karosszékében, és akkor nekem ott minden emlék tűpontosan visszajött. Kirohantam a szobából, de képtelen voltam szólni, csak egyszerűen sosem maradtam vele kettesben. Lehet, hogy egy nagyobb lány könnyebben feldolgozza ezt, de én teljesen regresszív állapotba kerültem,hiszen óvodás korú voltam amikor ezeket művelte velem.
Mégis azt mondom, ha tudsz, akkor szólj, beszéld meg anyukáddal, vagy apukáddal. Mert lehet hogy az unokát már ő is rég molesztálja. Sajnos, a társadalom sokszor úgy állítja be hogy a meggondolatlan fiatal lányok csak tönkre akarják tenni szegény ártatlan férfi hírnevét...lásd, itthoni botrányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!