Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A keresztapám molesztált....

Vickyy888 kérdése:

A keresztapám molesztált. Elmondjam a barátomnak? Képes utánna menni és összeverni. Mondjuk megérdemli, de a családot nem akarom szétszakítani.

Figyelt kérdés
A tesómat is annó ... mikor annyi éves lehetett mint én most 17/L

2018. máj. 13. 18:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
80%

Szólj bárkinek.

Ha pedig nem szólsz, akkor te meg a tesód is szépen összejátszotok vele, hogy egyszer tényleg megerőszakoljon valakit.

2018. máj. 14. 08:14
 32/47 anonim ***** válasza:
88%
Bármennyire is nehéz, légy erős, hogy másoknak ne okozhasson ilyen traumát, mint amit neked és tesódnak okozott!
2018. máj. 14. 14:02
 33/47 anonim ***** válasza:
54%

Ne hallgassatok.

Óriási szerencsétek, hogy ketten vagytok, nem vagytok egyedül. Előbb pszichológussal kéne beszélnetek. Anyátok 99%, hogy nem akar majd tudni semmit... Idegent meg egyelőre kár belerángatni. Viszont erősen elgondolkoznék egy rendőrségi látogatáson, tájékozódó jelleggel, bár úgyis azt fogják mondani, hogy amíg nem történt "semmi" addig ők sem tehetnek semmit.

2018. máj. 14. 22:16
 34/47 anonim ***** válasza:
36%
Gratulálok az ítélkezőknek akik ku.rvára nem tudják milyen ezt átélni. Mi az hogy ők lesznek a felelősek? Nem ők lesznek. És csak hogy felébredjetek a rózsaszín kis álomvilágotokból: kilencvenkilenc százalék hogy semmi jelentősége hogy szólnak-e, úgysem fog melléjük állni senki. Ezt tapasztalatból mondom.
2018. máj. 15. 04:09
 35/47 anonim ***** válasza:
87%

Akkor szó nélkül tűrni kell?????

És ha megteszi valakivel újra, újra bepróbálkozik?

Mindenesetre sose maradj vele egyedül, főleg miután elmondod valakinek, ki tudja hol talál meg.

2018. máj. 15. 05:00
 36/47 anonim ***** válasza:
88%

Én megértem a kérdezőt, az ilyen patkány előadja, hogy ártatlanul megvádolták. Bizonyíték ugye nincs. Engem a saját nagyapám molesztált és sosem mertem elmondani senkinek, mert egy szent embernek volt beállítva és úgysem hittek volna nekem. Mivel kis koromban történt, néha már én is azt hittem, hogy csak egy rossz álom volt, hiszen alapvetően szeretett engem, sosem bántott volna...aztán bepróbálkozott még egyszer, amikor olyan 9 éves lehettem. Már csak verbálisan utalgatott, mit szeretne velem csinálni ha megengedném, mert beteg volt, ült a karosszékében, és akkor nekem ott minden emlék tűpontosan visszajött. Kirohantam a szobából, de képtelen voltam szólni, csak egyszerűen sosem maradtam vele kettesben. Lehet, hogy egy nagyobb lány könnyebben feldolgozza ezt, de én teljesen regresszív állapotba kerültem,hiszen óvodás korú voltam amikor ezeket művelte velem.

Mégis azt mondom, ha tudsz, akkor szólj, beszéld meg anyukáddal, vagy apukáddal. Mert lehet hogy az unokát már ő is rég molesztálja. Sajnos, a társadalom sokszor úgy állítja be hogy a meggondolatlan fiatal lányok csak tönkre akarják tenni szegény ártatlan férfi hírnevét...lásd, itthoni botrányok.

2018. máj. 15. 15:00
 37/47 anonim ***** válasza:
84%
"Akkor szó nélkül tűrni kell?????" Semmi ilyet nem mondtam! Csak azt hogy ku.rvára nem kellne a kérdezőre tolni a felelősséget, meg játszani az agyát annak aki nem tudja milyen ezt átélni, Nagyon könnyű azt mondani hogy szóljon, meg nagyon könnyű azt mondani hogy az ő hibája lesz ha még valakit bánt az a disznó- csak nem olyan egyszerű ám ezzel előállni. És sokszor ku.rva szar ami utána jön, mert egyáltalán nem biztos hogy támogatni fogja a családja. Jellemzőbb hogy elfordítják a fejüket az emberek, és még a bántalmazott lesz a szar meg a szemét amiért szólni mert. Szóval könnyű hőzöngeni meg okoskodni úgy hogy más fizet majd érte.
2018. máj. 15. 15:42
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
És én nem azt a disznót védem, a kérdezőt féltem. Ha csak a töredékét kapja majd annak amit én kaptam az én családomtól, már az is sok.
2018. máj. 15. 15:45
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Előző normális család nem az áldozatot mocskolja. :O
2018. máj. 15. 15:56
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a beszélj róla oldalon kilencven százaléknak nem normális a családja.
2018. máj. 15. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!