Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Mit szólnának ahhoz...

Lányok. Mit szólnának ahhoz otthon, ha roma sráccal járnál? (apud, anyud, tesoid) És miért van az, hogy a romák általában romákkal, a magyarok meg magyarokkal járnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 21:27
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
100%
21:46 és még más, hasonló gondolkodású egyedek: ez a fene nagy liberalizmus, ez kikészít... vajon hogy alakulnak ki az előítéletek? nem pár év, nem is pár évtized alatt. a mostani idősek nagy része is utálja őket, vajon miért? az előítélet nem rossz dolog, pont hogy figyelmeztet bizonyos dolgokra, csak ezt a 21. század nevű fertő elfelejteti sok emberrel.
2010. jún. 14. 01:08
 32/39 anonim ***** válasza:

"Nekem 3év 8hónapig volt barátom egy roma fiú!

És amit velem tett azt elmesélni nem tudom. Lemaradt 18/ L"

hat en apad helyeben nem azert szegyenkeznek, hogy roma fiuval jar a lanyom, hanem azon, hogy ilyen fiatalon nem bir a verevel!

Amugy meg lehet, hogy a ciganyok bunoznek,bantalmaznak, lopnak meg stb amiket itt leirtak, de azert egyre vilagitsunk mar ra:

Cigany gyerek miben no fel, mit lat a szuleitol? Logas, bunozes, lustasag.

Magyar gyerek mit hall a szuleitol? Nehogy ma` ciganyokkal baratkozz!

Hat vege lesz igy valaha a gyulolkodesnek?

Romak kozt es magyarok kozt is van jo, meg rossz. A TVben nem fogjak kiemelni minden hir utan, hogy az "elkoveto 100% magyar szarmazasu 30-as ferfi volt" ezert az esetek 90% ban csak a "cigany" szo cseng a fuledben...

Neked meg 2-t javaslok:

17 evesen meg inkabb a tanulasra koncentralj a pasik helyett (akar cigany, akar magyar, de barhonnan is szarmazik, ha fuvezik meg csajozik az mar nem jo jel!) a masik, meg ha valaha talalkozol alakivel (akar cigany, akar magyar) elobb probald meg MEGISMERNI, es esetleg utana belemenni barmilyen parkapcsolatba! Es nem elobb szex aztan ismerkedes!

Nem tudom sajnalni azokat a noket akik sopankodnak: senki nem tett pisztolyt a fejukhoz, hogy barkivel is egyutt legyenek. Egy nonek mindig okosnak kell lennie, es vigyaznia magara!

Amugy nekem a sogorom es eleg sok baratom is roma szarmazasu, egyik sem jogasz, de elmondhatom neked, hogy a legdolgosabb es legbecsuletesebb emberek az ismeretsegi koromben, a sogorom pedig a csaladomban. Meg soha semmilyen problema nem volt veluk, sot egy-ket elethelyzetben mar az osszes baratunk elpartolt mellolunk ok megis ott voltak es segitettek amikor tudtak. Az egykojuk festo-mazolo, a masik komuves, a harmadik pedig adminisztrator. Csak, hogy lasd ilyen is van.

2010. jún. 14. 01:23
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
soha nem történne ilyen... 25/nő
2010. jún. 14. 06:00
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Az én volt férjem cigány van tőle egy kisfiam(lehet köpködni!!!)De erre mondják a vér nem válik vízzé!Igaz hogy neki az anyja volt cigány az apja magyar és magyarok nevelték fel,de a viselkedését ö se tudta sokáig leplezni!Szerencsére elváltam tőle.Most magyar "pasim"van aki imádja a fiamat aki sajátja ként neveli,az apja nem is látogatja a gyereket.

Szüleim nem sok mindent szóltak hozzá,igaz nem is örültek.De úgy voltak vele mindenkinek jár egy esély!!!Szerintem ne keveredj össze velük.Tapasztalat.Barátnak,havernak nagyon jók de férjnek?!Nah ezt nem taglalom:D 25/N

2010. jún. 14. 07:53
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más a kultúra. Ha a srác rendes is az egész rokonsága már ritkán. Pedig ott aztán beleszól a família mindenbe. 17 évesen romantikus lehet még harcolni a szerelemért de felnőtt fejjel az ember tudja ezeket a kulturális különbségeket és életformát áthidalni lehetetlen.
2010. jún. 14. 08:14
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Na én erről tudnék mesélni.

6 évig éltünk együtt egy roma sráccal. Életem nagy szerelme volt.

Hát azóta kimutatta a foga fehérjét.

Sajnos a vér nem válik vízzé.

De én nem bántam meg egy percet sem a kapcsolatunkból, mert vele tanultam meg szeretni, törődni a másikkal, becsülni a másikat. DE ezt sajnos csak én érzékeltem így.

2010. jún. 14. 10:42
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Én már írtam ide egy választ.Én vagyok aki másfél éve van együtt a roma fiúval.

Szóval nagyon rendes,az apukája dolgozik az anyukája otthon végezi amit kell.A barátom suliba jár,pincérnek tanúlt egy éve letette a jogsit is.Nagyon rendesen a rokonai is.Nem azt mondom hogy nagy milliomosok,mert pont az ellentétje.De oda bármikor megyünk minden rendbe van és a gyerekeik is meg vannak nevelve rendesen.És szépen vannak ovodába,iskolába járatva.(Most sajna az árvíz elvitte mindenüket:S) Ebbből csak az következik hogy vannak kivételek.Amit te leírtál erről fiúról,semmiképpen ne állj vele össze és nem azér mert cigány,hanem amiket csinál.

2010. jún. 14. 11:16
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Ők "az árvizkárosultak", csak őket telepitették be a miskolci sportcsarnokba, a többiek (a magyarok családostul, az öregek, betegek, mindenki más) helytálltak a gátakon. Ezek a kihízott szinesfém- és egyéb tolvajok meg döglenek a matracokon! Lusták bármit is tenni, nemhogy dolgozni, ha lenne munka, akkor sem. Az "átkosban" a nagy paneles lakótelepeket az öregeik építették, azok megérdemlik a tiszteletet, ezek nem tanultak, nem dolgoznak, élősködnek. Tisztelet a (kevés) kivételnek. És ez nem rasszizmus, ezek tények.

Na és majd nézzék meg, hány millióért kell a miskolci sportcsarnokot felújítani, mi marad utánuk.

2010. jún. 14. 11:24
 39/39 anonim ***** válasza:
72%
Barátnőmék szomszédságában gazdag vállalkozói család ostoba 14 éves lánya a "nagy szerelmet" hazudó roma sráccal megszökött, de a "hozományt" vinnie kellett, magyarul kirabolta a saját szüleit, ékszerek, pénz, amihez hozzáfért. Aztán amikor terhes lett, kidobták egy fillér nélkül az utcára, nem akart prosti lenni, erre alaposan összeverték, a barátja is. Utcán szedték össze, mert elvetélt a nyomorult liba. Végül visszafogadták a szülei, de elköltöztek, mert állandóan zaklatta őket a pereputty.
2010. jún. 14. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!