Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Mit szólnának ahhoz...

Lányok. Mit szólnának ahhoz otthon, ha roma sráccal járnál? (apud, anyud, tesoid) És miért van az, hogy a romák általában romákkal, a magyarok meg magyarokkal járnak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 21:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%

"Szerencsére úgy neveltek,hogy ilyen meg sem fordulna a fejemben. 23N"

Nálunk is ugyanez a helyzet, kb 3 éves koromtól kezdve:)

2010. jún. 13. 21:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg megölnének ha megtudnák.
2010. jún. 13. 21:38
 13/39 A kérdező kommentje:

van most barátom, 8hónapja járok vele...itthon is elfogadják, ő magyar.

De az osztályomba jár egy jóképű cigány srác, és tök kedves velem... bár tudja hogy van barátom. DE lógós, füves, csajozik, tipikus szépfiú.:S De picit tetszik:S

De nem érné meg a dolog... apám meg kitagadna

2010. jún. 13. 21:41
 14/39 anonim ***** válasza:
60%

Nekem 3év 8hónapig volt barátom egy roma fiú!

És amit velem tett azt elmesélni nem tudom.

Volt hogy megvert, folytogatott, szembe vágott, nőzőtt átvert megcsalt éveken át!

Én ezt nem érdemeltem meg ez biztos!

És hálistennek vége!

Pedig én nagyon szerettem, sok ideig veszekedtem a családommal miatta hogy elfogadják lássák rendes nem olyan mint akik "rosszak".

És mire ezek jóra fordultak anyáékal ő már nem volt olyan mint előtte!És elkezdődtek a problémák, szakítottam nem egyszer vele és mindig visszakönyörögte magát!

Mindne szavát ittam, mert azonkívűl mindent megadott nekem amit pénzben kilehet fejezni!

De az semmi ahoz hogy szinte lelki és testi terrorban tartott!

2010. jún. 13. 21:42
 15/39 anonim ***** válasza:
lemaradt 18/L
 16/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem hagynának élni, ameddig nem szakítunk. Iszonyatos botrány lenne- persze mindez csak feltételes módban, ugyanis eszembe sem jutna összeállni egy cigánnyal.
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"lógós, füves, csajozik"

Na EZ a baj vele, nem a származása! Ha csajozós, úgyis csak Arra kellenél neki, meg otthagyna 2 hét után.

2010. jún. 13. 21:43
 18/39 anonim ***** válasza:
69%

"Szerencsére úgy neveltek,hogy ilyen meg sem fordulna a fejemben. 23N"

Engem nem neveltek úgy,de nekem sem fordulna meg a fejemben!

15/L

2010. jún. 13. 21:43
 19/39 anonim ***** válasza:
18%

nekem volt cigány barátom..

tesóm és anya elfogadta de apa nemannyira mert azt hitte hogy rögtön gyerek lessz meg stb. mertugyedivathogy 13-14évesen már gyerek van..

dehát nem engedte ahátamögött mégis velee voltam és anya falazott is nekünk.

13/L

2010. jún. 13. 21:45
 20/39 anonim ***** válasza:
93%

én jártam cigánnyal. Szüleim adtak esélyt. Lelkileg és fizikailag is tönkretett, söt életre szóló betegséget kaptam töle amit nem lehet meggyógyítani (nem AIDS), de mindenesetre hagyott nyomot maga után. Azóta szüleim ki akarják nyírni! Csak 3 hónapig voltam vele de az is elég volt... az emberek nem véletlenül fogadják öket fenntartással mert az esetek 98%ában jogos a félelem.

Nem állítom hogy mindegyik ilyen, mert biztos hogy nem, vannak normálisak, rendesek, tanultál is csak az elenyészö. Az olyan romáért biztos nem szólnak egy rossz szót sem. És azért mindegyik embercsoport marad a sajátjainál mert teljesen eltérö szokások vannak. Eleve más a nevelés. Tapasztalatból mondom. A roma nevelés és szokások nem fehér embernek való. Ja és náluk teljesen természetes az "asszony megnevelése", akkor is ha éppen semmi különöset nem csináltál, egyszerüen ilyen kedve van. És ez a nevelés általában bántalmazás...

22/L

2010. jún. 13. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!