Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyukámat...

Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(

23/L

2018. ápr. 25. 20:44
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
71%
Én a helyedben elmondanám azért, hogy anyámat megkíméljem a jövőbeli szarságoktól..... Általában az ilyen emberek mint apád hülyének néznek mindenkit és hazudoznak össze vissza. Anyukádnak már rég lapátra kellett volna tenni a fatert....
2018. ápr. 26. 12:33
 52/53 anonim ***** válasza:
Én azt vélem elkéne mondanod. Mert ha Apáddal beszélsz előbb, és tegyük fel nem mondod el se te, se ő. Mi lesz ha később kiderül? Anyukád szerinted mit fog gondolni rólad is, meg Apádról aztán hadd ne mondjam ÉN mit gondolok. Aki kétszer csal, az bolond aki másodjára is megbocsájtja. (Bocsi)
2018. ápr. 26. 17:40
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

Azért akik itt a válás mellett kardoskodnak, nézzék már meg, mennyi idősek a szülők. Nem látunk bele az életükbe, de ha ennyi évet lehúztak egymás mellett, akkor valószínűleg nem akarnak már ebből kilépni. Most őszintén, kinek kellene egy 56 éves elvált nő? Mármint most egy minőségi partnerről beszélek, nem olyasvalakiről aki csak azért menne bele kapcsolatba, hogy legyen valaki? Hány normális, gerinces ötvenes egyedülálló férfi van, aki nem fiatalabb nőt keres? Az emberek ebben az életkorban többnyire kapcsolatban vannak és ott is maradnak már. És egyáltalán, attól, hogy anyukád így nem boldog, nem biztos hogy ha egyedül maradna, boldogabb lenne. Talán igen, talán nem. Ebben az életkorban már nagyobb biztonságban érzik magukat párkapcsolatban az emberek. Neki biztosan könnyebb szemet hunyni, valószínűleg szex már rég nincs közöttük, ő pedig nem foglalkozik azzal, hogyan oldja ezt meg apud.

Mondom mind ezt úgy, hogy én elváltam 37 évesen kisgyerekkel, mert akkor még elég fiatal voltam az újrakezdéshez. (így is egyedül maradtam, de ez egy másik történet. Nekem így jó.)De egy 56 éves egyáltalán nem biztos, hogy ismerkedni meg randizni akar, hanem azt akarja hogy hagyják békén, és a megszokott életük ne változzon. Tapasztalat. Beszélj apáddal, de ne remélj ettől változást.

2018. ápr. 28. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!