Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyukámat...

Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(

23/L

2018. ápr. 25. 20:44
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
53%
Esetleg egy nyitott kapcsolatnál mindkét fél tisztában van a helyzettel, a megcsalásnál pedig az egyik fél át van verve. Nem tudom miért lenne akkor képmutatás a nyitott verzió akkor. :)
2018. ápr. 25. 22:36
 32/53 anonim ***** válasza:
65%
Egy akkorral kevesebb*
2018. ápr. 25. 22:37
 33/53 anonim ***** válasza:
57%
63 Tudod kinek kéne olyan aki egy orája még Isten tudja hol kivel,de ha nektek kell a betegség,akkor élj ebben.
2018. ápr. 25. 22:38
 34/53 anonim ***** válasza:
25%
Létezik az óvszer:D És nem hinném, hogy végig kefélné a fél várost, de azt is lehet ésszel. Vagy megállapodnak egy állandó partnerben. “Tudod kinek kellene.” Hát mondjuk nem kell a szünet időszakban lefeküdnie a férjével, elvégre szünet, vagy mi. Egy kapcsolat megmentéséről van szó, a helyzetet kezelni kell, nem pedig elválni egyből:D És arra mondtam a nyitott lehetőséget, hogy ha szereti a feleségét, én erre javasoltam megoldást, de előbb beszélgetést javasoltam. A nemi nyavajákat meg meg lehet nézetni orvossal, stb, nem a 90’ években vagyunk. A valás lehetősége is persze ott van, nem tagadtam.
2018. ápr. 25. 22:47
 35/53 anonim ***** válasza:
2%
A Lajos után nincs pontozás. Hogy eltüntek, lol.
2018. ápr. 25. 22:57
 36/53 anonim ***** válasza:
73%
Ha szeretné a feleségét nem lenne szeretője, a vágyakat meg nem orvossal kell nézetni,hanem megélni kell, azzal akire vágyik,de közbe nem hülyére venni a másikat akit már nem szeret,aki szeret tisztel az nem vágyik másra és nem megy félre.
2018. ápr. 25. 22:58
 37/53 anonim ***** válasza:
66%

Tényleg borzasztó vélemények vannak...Én nem hiszem el, hogy mások képesek lennének mosolyogva és vígan élni az életüket azzal a tudattal, hogy az apjuk megcsalja az anyjukat és viszonya van egy másik nővel. Az embernek szerintem igenis fáj az, ha valamilyen módon bántják a szeretteit, ez pedig ráadásul egy kifejezetten bonyolult helyzet. Az is érdekes, hogy egyesek milyen hozzáállást tanusítanak a megcsalással kapcsolatban. Nem, egy rossz és boldogtalan házasságban sem normális a megcsalás! Nincsen vele baj, ha egy házasság vagy kapcsolat nem működik, már nem szeretik egymást, nem bírnak együtt élni stb., ez előfordul. Ugyanakkor nem az a megoldás, hogy átverjük és megalázzuk a másikat, megcsaljuk, hanem akkor meg kell beszélni a problémát és egy értelmes megoldást kell rá találni, ami adott esetben a válás. LEgalábbis én úgy gondolom, hogy ezt normális, értelmes felnőtt emberek így csinálják...

Kérdező, szerintem jól cselekedsz, én is ezt tenném a helyedben. Ha apukáddal beszélsz először, akkor legalább le tudjátok tisztázni a dolgokat, mi igaz és mi nem, mi az amiről tudsz vagy nem tudsz, ki mit gondol erről stb., normálisan meg tudjátok beszélni. Ez a legegyenesebb megoldás szerintem és még talán ez jár a legkevesebb "balhéval".

2018. ápr. 25. 23:00
 38/53 anonim ***** válasza:
45%

Hát bocs, de én magasról lesz**nám a magánéletét egy ilyen embernek. Attól, hogy az apám, még nem nézném csöndben, hogy ezt teszi az anyámmal. Egy családban amúgy sincs helye hazugságnak meg sunyiságnak, mert az már úgy nem család.

Lehet ezerrel lepontozni, de én leülnék velük és higgadtan, de kertelés nélkül közölném a tényeket. Nem mondanám meg senkinek, hogy mit csináljon meg mit ne, max. apámnak annyit, hogy fejezze be a hazudozást.

2018. ápr. 25. 23:00
 39/53 anonim ***** válasza:
86%
"Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot..." Persze, hogy nem hagyná el, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a szeretett gátolja meg ebben.
2018. ápr. 25. 23:25
 40/53 anonim ***** válasza:
89%
Mar úgy értem, hogy mégiscsak 58 éves. Főzni, mosni, takarítani, azért jó neki az asszony
2018. ápr. 25. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!