Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyukámat...

Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(

23/L

2018. ápr. 25. 20:44
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
95%
Nem a szeretet a kényelem gátolja,feleség ellátja mos főz, ő meg jol elvan a barátnőkkel. Ennyi.
2018. ápr. 25. 23:28
 42/53 anonim ***** válasza:
0%
Hol írták hogy ellátja a felesége?
2018. ápr. 26. 00:55
 43/53 anonim ***** válasza:
16%

Azt sem írta a kérdező le,hogy hány éves a másik nő.

Lehet azt is valami 50-es asszony,nem biztos,hogy valami kis fiatal rüfke:D

Egyből előítéletesek a férfiakkal,ha megcsalásról van szó.

Az sem kizárt,hogy az anyja tudja,és vagy nem foglalkozik vele,vagy úgy tesz,mintha nem tudná.

Ebben a korban azért már sokan kiégnek....

2018. ápr. 26. 01:51
 44/53 anonim ***** válasza:
86%
"Egyből előítéletesek a férfiakkal, ha megcsalásról van szó." Azért nem hinném, hogy a nőkkel kevésbé.
2018. ápr. 26. 04:09
 45/53 anonim ***** válasza:
18%

Csak kérdezem, azoktól, akik elítélik az apát:

Ha esetleg a feleségnek a klímax óta már nincsenek szexuális vágyai, a férj meg még aktív, de továbbra is szeretik egymást, mit kellene tennie? El kellene válnia attól a nőtől, akit szeret, akivel letépte az életét, csak azért, mert neki még vannak vágyai, de a nőnek nincsenek?

Vagy fel kellene áldoznia magát, és szex nélkül, de vágyakkal leélni évtizedeket?

Vagy rá kellene vennie a nejét, hogy annak ellenére, hogy nem kívánja a szexet, engedje?

Nem lehet, hogy a feleség tud róla, és épp emiatt nem teszi szóvá, mert így legalább nem őt nyaggatja?

2018. ápr. 26. 05:53
 46/53 anonim ***** válasza:
14%
Hagyd a magánéletüket rájuk. Egyik kényelmesebb, mint a másik, ezért nem válnak el, holott mindkettő nyilvánvalóan boldogtalan, és nem is törekszenek arra, hogy rendbe tegyék az életüket, egymás társaságát keressék...Akkor Te mit akarsz? Apád újrakezdte azt, amiben örömét leli, nem anyáddal igyekszik ezt keresni, anyád meg nyilván az első eset óta nem azon van, hogy pótolja azt, ami hiányzik, és miatt apád félrement. Ne hidd, hogy azért vannak együtt, mert apád annyira szeret titeket, hogy nem lépne el. Ez már kényelem, megszokás, és az új élet kezdésének kudarcától való félelem, ami miatt nem dobbant. Valahol egyszerre szomorú és szánalmas az életük, amit nem te irányítasz, legfeljebb tanulhatsz belőle.
2018. ápr. 26. 06:13
 47/53 anonim ***** válasza:
60%
Voltam hasonló helyzetben kérdező, mi első körben nem mondtuk egy anyumnak, nem mertük, nem tudtuk, hogyan mondjuk el, végülis magától rájött, onnantól pedig teljes összeomlás, gyötrelem, borzalmas időszak volt, úgy kellett anyámat felkaparni a földről. Ha kiderülne mégegyszer, nem mondanám el, a tesóim se, nem éri meg. De szerintem már anyámat se izgatná annyira. A megcsaló fél viszont midnig elfelejti, hogy igenis nagyon sok köze van ehhez a gyerekeknek is. Olyan szinten megvetem és lenézem apámat a testvéreimmel egyetemben a tettéért, hogy el nem lehet mondani. A mai napig ott van az a feszültség az összes családi ebédnél, pedig évek teltek már el. Soha nem fogok úgy nézni rá mint azelőtt. Ha anyám miatt nem is, ezért gondolom már ezerszer megbánta a tettét.
2018. ápr. 26. 06:54
 48/53 anonim ***** válasza:
96%
Hát apád biztos nem szeretei anyukádat. Aki megcsalja a másikat ott már nincs szeretet és tisztelet se. Undorító, fúj. Ha neked úgy jobb hogy elmondod anyukádnak akkor mondd. Az se jó ha nem mondod el és az se ha igen.
2018. ápr. 26. 09:30
 49/53 anonim ***** válasza:
91%
Apáddal beszélj.
2018. ápr. 26. 12:05
 50/53 anonim ***** válasza:
94%
Anyád helyébe már beadtam volna a válást és kerestem volna magamnak mást aki tisztel is nem csak megszokott butordarabnak tart.
2018. ápr. 26. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!