Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?
Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(
23/L
Azt sem írta a kérdező le,hogy hány éves a másik nő.
Lehet azt is valami 50-es asszony,nem biztos,hogy valami kis fiatal rüfke:D
Egyből előítéletesek a férfiakkal,ha megcsalásról van szó.
Az sem kizárt,hogy az anyja tudja,és vagy nem foglalkozik vele,vagy úgy tesz,mintha nem tudná.
Ebben a korban azért már sokan kiégnek....
Csak kérdezem, azoktól, akik elítélik az apát:
Ha esetleg a feleségnek a klímax óta már nincsenek szexuális vágyai, a férj meg még aktív, de továbbra is szeretik egymást, mit kellene tennie? El kellene válnia attól a nőtől, akit szeret, akivel letépte az életét, csak azért, mert neki még vannak vágyai, de a nőnek nincsenek?
Vagy fel kellene áldoznia magát, és szex nélkül, de vágyakkal leélni évtizedeket?
Vagy rá kellene vennie a nejét, hogy annak ellenére, hogy nem kívánja a szexet, engedje?
Nem lehet, hogy a feleség tud róla, és épp emiatt nem teszi szóvá, mert így legalább nem őt nyaggatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!