Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?
Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(
23/L
Nem azt mondták a válaszadók, hogy helyénvaló a megcsalás(egyébként nincs köze a szeretethez annak, hogy kivel fekszünk össze), hanem hogy hiába pörgeted magad, ha csak a neked tetsző válaszokért jössz ide.
Mit tehetnél, kérded.
Szerepet tévesztettél, nincs teendőd, vagy ha van, akkor azt nem mi fogjuk meghatározni.
Inkább csak egy kis pátyolgatásra volt szükséged, a kérdés valójában nem is létezik.
Ismétlem, hogy nem szokásom lepontozni senkit, most sem tettem, és egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen ellenséges mindenki, mikor szerintem én ebben a helyzetben semmi rosszat nem tettem.
Nem kutattam, hanem véletlenül jöttem rá, és hiába vagypk már felnőtt és nem élek velük, azért nehéz ezzel a tudattal élni. Nem mondtam el senkinek, egyszerűen azt akartam tudni, hogy mások mit tennének a helyemben. Ennyi.
Most ez komoly ?
Mi lenne ha pl az anyja megtudná hogy a lánya palija félrelép?Elmondaná ,ez hasonló.Ez nem beleavatkozás hanem mérlegelés,nyilván ha egy barátunkról lenne szó elmondanánk nem?Hogy ne nézzék hülyének.Akkor ennyi erővel senki életébe ne vájkáljunk ,nem kell senkivel beszélni csak az időjárásról.Nekem senki ne mondja hogy nem tenne semmit h pl egy barátról rokonról lenne szó, mert álszemteskedés.
Előttem lévő: a bátyám is csinálta már ezt, bejelentkezve maradt a gépemben, amikor az övé tönkrement, szóval létezik ez, nem csak mese.
És wtf... miket kell itt olvassak te jó isten. Ne legyünk már ilyen szemetek.
A megcsalás nincs rendben, kedves kérdező. Azonban azt is mérlegelned kell, hogy 30 év hosszú idő, az emberek érzelmileg, testileg, szellemileg elhasználják egymást. Emellett még lehet, hogy szereti apud az anyukádat, csak friss kell neki, nem elítélendő, meg kell őt is értened. És nem hiszem, hogy frigid az anyád, ezt a hülyeséget hagyjuk már:D
Az pedig, hogy foglalkozzon a saját dolgával... hát az ő szülei. Mert ti aztán biztos végignéznétek ezt, ha meg igen, elég szar alakok vagytok.
Szerintem ülj le apáddal először, és beszéld meg vele. Utána pedig vondd be az anyádat is, joga van tudni. Legrosszabb esetben elválnak, de ez tényleg csak a legrosszabb. Esetleg lebegtesd a nyitott kapcsolat lehetőségét, hogy egy kis levegőhöz jussanak, és újra egymásra találhassanak, néha kell egy kis szünet.
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm, valószínűleg beszélni fogok erről apukámmal, ahogyan javasolták.
Aki meg azt hiszi, hogy annyi időm van, hogy különböző profilokból lepontozgassak embereket meg menjen inkább olvasson összeesküvés-elméleteket, az való neki. OMG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!