Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megcsalja anyukámat...

Apám megcsalja anyukámat MEGINT. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám 58, anyukám 56 éves, 30 éve házasok. Régebben (5-6 évvel ezelőtt) már egyszer rájöttem, hogy apám szeretőt tart anyám mellet - tehát nem csak egyszeri alkalom -, és akkor ezt el is mondtam anyukámnak, hatalmas balhé volt persze, de úgy tűnt sikerült rendezni a helyzetet. Most azonban ismét csak én jöttem rá, hogy a múlt ismétli önmagát, megintcsak egy szerető van a képben, és fogalmam sincs mit kéne tennem. Dühös vagyok, szomorú, csalódott. Azt tudom, hogy apukám szeret minket és sosem hagyná el a családot, de nem tudom most mit kéne tennem. Nem akarom, hogy anyukám megint szomorú legyen, de hazudni sem akarok neki. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve! :(

23/L

2018. ápr. 25. 20:44
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
4%
De van. Azért nem mindenki ilyen. Annyira kétségbe van esve szegény, hogy semmit nem tud csinálni csak a két elsőnek pirosat nyomni. Nem lennék meglepve, ha a férje most menne melózni, ő meg várná a pasiját.
2018. ápr. 25. 21:17
 12/53 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Jobb dolgom is van jelenleg, mint értékeléseket nyomogatni a válaszokra...
2018. ápr. 25. 21:19
 13/53 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező,szerinted Anyukád nem tudja.. Mert szerintem igen.
2018. ápr. 25. 21:22
 14/53 anonim ***** válasza:
29%

Jobb dolgod még sincs, hiszen felnőtt emberként a szüleid magánügyében vájkálsz, kérdést is írsz ki, és várod a megerősítést, hogy újra te döfj egy tőrt anyud szívébe..

Tudod van amikor jobb nem tudni a rossz hírt..

Nem árt egy kapcsolat neked is. Ha van akkor foglalkozz a barátoddal..vagy olvass.

2018. ápr. 25. 21:22
 15/53 A kérdező kommentje:
Már elmondtam, hogy nem vájkálni szándékozom, nem is velük élek már, hanem a barátommal, és csak véletlenül jutott a tudomásomra a dolog. Azt sem mondtam, hogy el fogom mondani anyukámnak, tehát nem értem miért kell rögtön engem támadni, mikor szerintem valahol azért érthető a felháborodásom.
2018. ápr. 25. 21:25
 16/53 anonim válasza:
76%
Én is kb.ebben a helyzetben vagyok, csak itt még nem fajult tettlegességig a dolog. Én elmondtam, szerintem joga van tudni.
2018. ápr. 25. 21:28
 17/53 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell felháborodni,az ilyen házasogban,mindkét félnek van tartós kapcsolata csak nincs kedvük a válással macerálni,és megjátszák magukat a gyerek felé,külvilág felé.. Magam körül sok ilyet látok. A barátoddal foglalkozz inkább,ne h ő is másnál landoljon,mert te a szüleid házasságában vagy nyakig..
2018. ápr. 25. 21:30
 18/53 A kérdező kommentje:
Látom felesleges volt kiírni a kérdést, mert ide csak olyanok írnak, akik szerint a megcsalás teljesen természetes, magától értetődő dolog egy kapcsolatban. Jó ezt tudni.
2018. ápr. 25. 21:33
 19/53 anonim ***** válasza:
25%
Nem normális egy boldog kapcsolatban,de a rossz kapcsolatban sajnos megcsalás lesz..
2018. ápr. 25. 21:34
 20/53 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem igen csak van köze hozzá! Nem beleszólni akar..., de az családjáról van szó! Gondolom Anyukád azért tudja, hogy mi a helyzet, de lehet még magának sem akarja bevallani, nem akarja újra átélni a múltat. Nem a Te feladatod, hogy elmond neki! Én a helyedben beszélnék apámmal! Elmondanám, hogy tudok a dologról és nem fogok neki falazni. Ha folytatni akarja a viszonyt, akkor vállalja fel. Egyébként nekem van egy ismerősöm, aki elmondta az anyukájának, de meg is bánta. Sokat őrlődött, úgy érezte hazudik, ha nem leplezi le. Nagy balhé volt, elváltak. Anyuka elöltözött a kiskorú gyerekkel és később újra férjhez ment, Apuka még akkor mikor kiderült szakított a nőjével és azóta is magányosan él, külsőre is teljesen tönkrement, olyan mint egy remete.
2018. ápr. 25. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!