Mennyire illik beleszólni egy másik család ügyeibe, ha a gyerekük nagyon el van szállva magától?
A 16 évesen nem akarok palackgyárban dolgozni, mert apuci tele van lével kérdésről lenne szó... szóljak a srác apucijának, vagy ne?
X
mégis milyen emberek vagytok ti, hogy azon vagytok, hogy minél inkább kib@sszatok a kérdezővel??
ezt igazán nem érdemli! semmi olyat nem tett!!
hány más olyan kérdés van, ami szintén kiveri sokaknál a biztosítékot, amivel nem értenek egyet.
erre az a megoldás, hogy bosszút kell állni? ráadásul egy gyereken? szerintem ti nem vagytok magatoknál.
ha róla ilyen lesújtó a véleményetek, akkor ezek után saját magatokról 10X annyira az kéne, hogy legyen!
csak egy olyan válaszát linkeljétek be, amiben bunkó, paraszt módjára nyilvánult meg.
ilyet úgysem találtok!
ellentétben nagyon sok válaszadóéval...
íme, 1:16
"Am meg valószínű pont gyári munkásokkal fogok haverkodni..."
"meg persze neked ad tapasztalatot az árufeltöltés mert úgyis azt fogod csinálni annyit érsz ennyi ésszel :P:P"
"Persze de borítékkal a zsebedben a te fajtád is jobban odafigyel az emberre mint egy csövesre. Kurwa nagy képmutatás h ezt írod!!!"
"Meg ez is szar még ha vmi rendes meló lenne akk se örülnék de így... most kajak én menjek oda a gyárba pakolni vagy mittomén mit csinálni? Sok hülye közé? Azért egy ilyen melónál talán többet érek bakker..."
"hozzá is b@sznám apámhoz életem első fizetését"
ha neked ettől nem nyílik ki a bicska a zsebedben, akkor elég érdekes értékrended lehet...
T (18/L)
mondjuk ennyi idősen engem se küldött senki dolgozni.
én már 10 évesen melóztam a nagyszüleim boltjában nyáron 100ft-os órabérért, mert szerettem volna menő sulitáskát.
emlékszem, egyszer kaptam 20 ft borravalót :)))
aztán utána csak egyetem alatt, de akkor végig. nem csak nyáron,. a pofámról lesült volna a bőr, ha anyámnál kuncsorgok.
a kiscsávó meg szimplán szánalmas. ha akarjátok, keressétek meg az apját, de nekem az is elég, ha majd visszaüt neki az élet ezért a nagyképű stílusáért. nagyon megérdemelné.
Aki nincs rászorulva a fizetésre, az ne menjen dolgozni mindenféle pedagógiai megfontolásból.Mosson otthon autót, nyírjon füvet, vagy mosogasson, porszívózzon,fessen kerítést.
Nem kellene elvenni a munkahelyeket olyanoktól, akiknek ez létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!