Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem egy olyan problémám...

Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!

Egy aggódó anya

2010. jún. 10. 12:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:
61%
Hát, ennél nagyobb problémád sosem legyen. Vagy vajon jobb lenne, ha hetente egyszer moziba kellene menned, mert csajos nap van, és kicsi fiú dugni akar otthon a havonat változó barátnővel? Emiatt elhanyagolná a tanulmányait, és aggódsz, hogy vajon mi lesz az érettségivel. Bizonyára emiatt máris ki kell jelenteni, hogy meleg, beteg, rossz? Szerintem nem. Csak neki nem jönnek be a könnyűvérű, tízenkét éves kora óta aktívan nemi életét élő, amúgy nem túl értékes lányok. És mivel ez trend, így inkább kihagyta azokat is, akik csak dumában ilyenek, egyébként talán még vannak érzéseik is, csak nem árt titkolniuk, mert akkor nem lesznek menők.
2011. aug. 25. 00:29
 52/62 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom aktuális e a kérdés még, de szerintem ezt a dolgot hagyd rá. Ő dönti el akar e majd párkapcsolatot létesíteni e vagy nem. Fogadd el, hogy ő más téren szemléli a világot e tekintetben és ezzel nincs probléma. Ez kicsit durva lesz, de a legnagyobb bajod neked ebből max az lesz, hogy nem lesz unokád(bocsánat ha erős volt), de a mai világban már fontosabb, hogy az ember el tudjon helyezkedni valahol és pénzt keressen és egyáltalán megéljen!
2013. szept. 4. 11:23
 53/62 anonim ***** válasza:
31%

19 évesen még csak-csak elmegy, de az én 29 éves öcsém szintén nem! és még csak nem is volt neki soha csaja!! beszélni pedig nem hajlandó róla...na ez már gáz szerintem is. félek én is h meleg, csak nem vallja be.

31/N

2013. szept. 4. 12:47
 54/62 anonim ***** válasza:
51%

Egész egyszerűen gátlásos a fiad, visszahúzódóbb. Nem vagyunk egyformák. Neki nem megy egyszerűen a kapcsolatteremtés. Majd felszedi őt egy lány, ne aggódj. Nekem is volt 2 visszafogottabb természetű barátom, mindkettőt ÉN "kukáztam" össze, mert maguktól nem mertek volna megkörnyékezni. Hagyd békén, mert ha aggodalmaskodsz meg huhogsz neki mint egy vészmadár, csak rosszabb lesz.

27 N

2013. szept. 5. 19:30
 55/62 anonim ***** válasza:
68%

Az én vőlegényem 22 éves volt, mikor összejöttünk, azelőtt még csak nem is csókolózott senkivel. Pedig olyan jó pasi, hogy minden ismerősömnek leesett tőle az álla, és sorra fordulnak meg utána a lányok az utcán. Még férfimodellnek is be akarták szervezni középsuliban egy válogatáson (rajta kívül csak egy fiút néztek még ki), de végül nemet mondott, mert távol áll tőle a hivalkodó ruhákban pózolgatás :D

Tudod, mi volt az oka? Nem a félénkség, hanem egyszerűen erkölcsi okok. Ő komoly kapcsolatot akart, de minden lány körülötte bulizós, iszogatós, cigizős, diszkóba járós volt. Egyszer őt is elcibálták a cimborái, és több lány is fel akarta csípni, de rájuk se hederített.

Velem egy túratagozat hagyományőrző jellegű táborában ismerkedett meg. Kellett valaki, aki a következő táborba elhozza vele a lovait, de rajtam kívül senki sem tudott lovagolni :)

Nekem is csak egy kapcsolatom volt előtte.

Most 5 éve járunk, hamarosan összeházasodunk. És nem aszexuális, sőt, mindig nagyon kíván, nálam sokkal nagyobb az "étvágya" :D

Szerintem is beszélgessen el vele egy kicsit az apja, de ne letámadóan, inkább valamiközös apa-fia program során puhatolózzon. Amúgy megjegyzem, az én vőlegényem is odavan az integrált áramkörökért, neki is vannak találmányai, és vegyészkedni is szeret :D

2013. szept. 5. 20:14
 56/62 anonim ***** válasza:
31%

A homoszexualitás betegség.

Szerintem ne sürgesd. Szinte biztos, hogy nagyon későn érő.

Az is lehet, hogy gátlásos.

De az is lehet, hogy van néha barátnője, csak te nem tudsz róla, mert nem tartja fontosnak, hogy elmondja.

Vannak zárkózott gyerekek, akik nem szívesen kötik mások orrára az intim magánéletüket. Még az anyukájukéra sem. Szemérmesek, vagy nem komolyak a kapcsolatai.

2013. szept. 5. 21:06
 57/62 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, hogy aktuális-e még ez a probléma, de ne bántsd őt emiatt! Én sem csajoztam ekkor, nem mindenkinek megy ez.Majd megoldódik, reméljük!
2013. szept. 5. 22:47
 58/62 anonim ***** válasza:
62%
Az én bátyámról is azt hitte anya, hogy meleg, mert nem vitte haza bemutatni a barátnőit. Aztán 27 évesen hazaállított a menyasszonyával, hogy akkor "fél év múlva esküvő, ugye jöttök"? Előtte 3 évig együtt voltak, dugdosta, minta lopott biciklit. Bátyám nagyon félt anyától, hogy senki se fog neki tetszeni, mert anya mindig mindenkit mindenért kritizál. Ezért bátyám minden barátnőét rejtegette. Mint kiderült, a félelme alaptalan volt, mert anyósnak elég jó fej. :) 26N
2013. szept. 15. 13:00
 59/62 anonim ***** válasza:
0%

Az aszexualitás sem számít betegségnek

Sőt 2012től már a transzneműséget sem tekintik annak,tőled okosabb tanult emberek!

2013. szept. 15. 20:50
 60/62 anonim ***** válasza:

Nem a kérdezőre írtam,hogy idióta,hanem az 56-os válaszolóra,aki ilyen butaságot írt.

Az,hogy 19 évesen vkit ez nem érdekel még a szexualitás szerintem nem olyan szokatlan.Én kb 19 évesen kezdtem érdelődni iránta.Van,aki 15 évesen.

Én meleg vagyok,lehet a fiad is az,és van egy olyan érzésem,ha meleg,akkor azt neked sosem fogja bevallani,mert érződik rólad,hogy nem vagy tájékozott a témában így fogalmaztál "valami baja van"....

Majd eltitkolja az egész életét előtted,elköltözik szépen otthonról és nem tartja majd veled,csak felszínesen a kapcsolatot,ha erre vágysz.

Hidd el,ha rákérdezel egy 19 éves még ezt nem fogja bevallani,mert fél!én 25 vagyok és csak tavaly mondtam el.

Van olyan szülő aki pedig úgy hal meg,hogy nem is tudja,hogy a gyereke ki volt valójában.

Döntsd el te melyik akarsz lenni!

Ettől függetlenül nem 100%,hogy meleg,lehet csak bátortalan,de nagyobb az esély,hogy az.Én ezt nem tudhatom.Szerintem ne is hozd fel a témát,amíg ő nem akarja.

Hallottam már olyan gyerekről is,aki kamuból barátnőt tartott vagy azt hazudta,hogy van,hogy megfeljen az elvárásoknak.

Légy türelmes!Nagyon fiatal még a fiad,az idő majd eldönt mindent!

2013. szept. 15. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!