Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?
A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!
Egy aggódó anya
igenis betegség aki meleg
én mint betegségre nézek rá aki meleg a emberiségnek irtani kéne mind az araboknál
nem baj, majd kinövi.
25 éves korig mindenki gyerek az én szememben.
Apukája üljön le vele és kérdezzen rá finoman. Lehetséges, hogy csajozik, csak neked nem mondja el. (Sok családban látni, hogy az egy gyerekes fiús mamák nem fogadják el a "picike kicsi fiacskájukat elcsábító gonosz sárkányokat". Remélem te nem vagy/nem leszel ilyen! :) )
Az én anyósom annó két évig a létezésemről sem tudott...
Újra csak elmondom, nem értem, miért nem lehet tiszteletben tartani az emberek személyiségét, döntéseit, miért akarnak minden egyénre ráhúzni egy (azaz mivel 2 nem van, 2) darab egyen-életutat!!! Unokatesóm 22, és még mindig nem volt csaja (és nem hiszem, hogy meleg). És attól, hogy ha valaki (az anyja?) rágná a fülét, a barátok prostikkal traktálnák (szexualitás rovatban van egy srác, akinek ez a "remek" ötlete támadt barátja "problémájára" :S) attól nem gondolkodna másképp.
19-20 évesen még nagyon sok srácnak nem volt barátnője, ez tévedés, hogy mindenki 14-15 évesen kezdi. Nézz körül egy egyetemen. Sokan érkeznek oda szűzen, sőt akad (bár az kevesebb), aki úgy is távozik.
Majd lesz neki barátnője, ne aggódj. EL kell fogadni, hogy ő ilyen visszahúzódó típus, és kész, tiszteletben kell tartani a magánéletét.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!