Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?
A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!
Egy aggódó anya
Én 18 éves voltam,a vőlegényem 20,mikor megismerkedtünk.Előttem még csak nem is ismerte a csajozás fogalmát,annyira gátlásos volt ezen a téren.Azóta is sokszor megkérdezem Tőle,nem vágyik-e szabadságra,vagy hogy mást is megismerjen,de maximálisan lojális hozzám! :-) pedig,ha szeretné ,,bepótolni" a csajozás nélküli éveit,én bizony szabadon engedném,mert szeretem.Ő mégsem vágyik másra.Ő egyszerűen ilyen,későn érett meg,de végül megérett.
Egyébként egyik közeli családtagja nő,és 23 évesen még addig nem jutott el,hogy valakinek az utcán fogja kezét,együtt fiúval diszkón kívül még nem láttuk,tehát úgy,hogy tényleg járt volna valakivel.Olyan szombat délutánja,vagy hétvégéje például még soha nem volt,hogy mondjuk egy fiúval elment volna csavarogni kettesben,moziba,vagy akárhova.
Vannak ilyen emberek,de mindezek mellett,vagy éppen ellenére megvan rá az esély,hogy húszon túl valamikor ők is megállapodnak.Szerintem felesleges aggódnod.Ha meg esetleg nem,legalább nem lesz menyed,akivel ,,küzdened" kell... :-) Lehet,hogy ő még akkor is boldog lenne így,ha egyedül maradna.
Semmi baj nincs vele. A fiúk 40-60%-a 20 éves kora után veszíti el a szüzességét.
Később érnek, mint a lányok.
Ha 26 éves kora felett sem érdeklik a lányok, akkor kezdhetsz aggódni, de akkor sem kell mindjárt homokosnak gondolni, lehet hogy gátlásos ezen a téren.
Azt is észrevettem a fiamnál,hogy az utcán rá se néz a lányokra,pedig minden második lány elég csinos.
Várom a további válaszokat,aki jó választ ír,felpontozom!
Megkérdezted már öt erröl? Ugyanis lehet, hogy egyelöre más dolgokat fontosabbnak tart. A fiam 20 éves, és ö sem foglalkozik a lányokkal (fiúkkal még kevésbé), met egyelöre a tanulásra koncentrál, és arra, hogy a jövöje ne legyen kilátástalan.
DE ha valamit nem értek a gyerekeim viselkedésében, akkor én mindig VELÜK beszélem meg, nem az interneten kérdezgetek vadidegeneket, hogy ök mit gondolnak. Honnan tudhatnák, ha se a fiadat, se a helyzetét, se a gondolkodását nem ismerik?
igen lehetséges hogy a fiúk késöb érnek én is csak 17-18 évesen kezdem komolyabban foglalkozni a lányokkal ne agódj:)
ha meleg az igen nagy baj :( az életben is :( de szerintem ha megkérdezed tőle el fogja mondani :)
Majd foglalkozik velük, ha akar amúgy meg ne hogy azt gondold, hogy amit nem látsz az nincs is!
Nyilván van magánszférája, amibe pofátlanság beleszólni mert inkább rombol mint épít, főleg fiatal korban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!