Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem egy olyan problémám...

Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!

Egy aggódó anya

2010. jún. 10. 12:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
94%

De jó fej ez a 12:11-es.

Nem félénk a srác egy kissé?

Zárkózott? Neked elmondja például, ami lelki gondja van? Ez fontos lehet.

2010. jún. 10. 12:16
 12/62 anonim ***** válasza:
96%
Volt már kapcsolata, barátkozott már lányokkal? nem lehet, hogy csalódott,és azért nem keres magának másik barátnőt?Egyátalán nem biztos, hogy meleg, ha az lenne akkor is a gyereked...lehet,hogy csak zárkózott, kevés az önbizalma.Az én fiamnak volt kamaszkorában egy hosszabb kapcsolata, de csúnyán becsapta a lány. Azóta nemigen érdekli a dolog,annyi minden más van az életében,ami foglalkoztatja.... majd eljön újra annak is az ideje, ha találkozik valakivel... 42/Nő
2010. jún. 10. 12:17
 13/62 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Lehet, hogy csak programozó.

Na de viccen kívül, szerintem jobban is jár vele, ha érettebb fejjel kezdi a témát.

2010. jún. 10. 12:18
 14/62 anonim ***** válasza:
58%
Én vagyok a "felbíztatós" és szintén "vér jobber":).És egyetértek.
 15/62 anonim ***** válasza:
68%
Az nagyon ritka, ha valakit csak úgy "nem érdekel a téma". Ott többnyire más is van a háttérben.
 16/62 anonim ***** válasza:
93%

Én is 19 vagyok, és eléggé visszahúzódó csajozás terén.....

Egyszerűen nincs elég önbizalmam, és a rossz osztályközösség is tehetett róla, hogy itt tartok...

Próbálj meg beszélni vele, hogyha van valami baj, akkor mondja el nyugodtan.

DE!

Fontos!

Soha ne zaklasd azzal, hogy mikor lesz már barátnőd???

meg hogy mikor lesz unoka...

Ezektől a kérdésektől én is a falra mászok sokszor.

2010. jún. 10. 12:20
 17/62 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy még soha nem volt barátnője és eléggé otthonülős típus...Nem tudom mit lehet ilyen esetben tenni:(
2010. jún. 10. 12:23
 18/62 anonim ***** válasza:
88%

lehet csak te nem tudsz róla,hoyg van barátnője

előző párom (akkor 18 volt mikor összejöttünk) másfél évig titikolta hogy vagyok,,mert az anyja nem az elviselhető személyiség volt,ugy látta jobbnak,ha meg se ismerkedek vele (ezt mondjuk sérelmeztem,de elfogadtam,elviooltunk igy is jól)

vagy tényleg csak kocka,jobban érzi magát a gép előtt

2010. jún. 10. 12:23
 19/62 anonim ***** válasza:
78%
Igen.Valószínűleg informatikus.Semmi baj.Kinövi.
2010. jún. 10. 12:24
 20/62 anonim ***** válasza:
81%
Az nem lehetséges, hogy csajozik ő, csak nem köti az orrodra? Mert ha nem vagytok ennyire belsőséges kapcsolatban, akkor lehetséges, hogy nem fogja éppen az édesanyjának elmesélni a szerelmi ügyeit. Ha meg vagytok olyan kapcsolatban, akkor kérdezz rá! De nem árt előre tisztázni magadban, hogy akkor mit fogsz reagálni ha esetleg az derül ki, hogy meleg. De ha itt körülnézel az oldalon, sok fiú írja (még huszonévesek is), hogy nem talál párt magának. Az is lehet, hogy pusztán ez az oka annak, hogy nincs barátnője.
2010. jún. 10. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!