Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?
A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!
Egy aggódó anya
Nekem is 19 évesen volt barátnőm.
Szüleim előtte nem is hallottak, arról hogy lányokkal találkozom.
Csendes otthon ülős típus voltam (vagyok), számítógépeztem, filmet néztem, és gyúrtam.
Amikor elmentem diszkóba mindig csajoztam, és mindig ki is akadt egy- egy éjszakára. Igaz végig szűz maradtam.
Mit csinál helyette?
A bátyám integrált árramköröket forrasztgatot. Meg feltalált. Sokkal jobban érdekelte.Végül 28 éves korában a harmincvalahány éves (műszaki mérnök!) kolléganője megelégelte 'oszt férjül vette. Öt gyerekük van. De a tesóm csak a hétvégeket tölti otthon, hét közben 6-23-ig dolgozik. Ez érdekli. Hét végén a fiúkkal leülnek a szgép elé, és ha felállnak, akkor csakis fizikáról, csillagászatról vagy filozófiáról beszélnek. A srácok s ecsajoznak. Nálunk ez férfiágon öröklődik. Az ilyen technikai témáktól viszont lázba jönnek.
Majd jön egy lány, és elviszi!!:)
Nyugodtan beszélgess vele. Neki is jól esne! BESZÉLGESS! meghitten. Te is tárd fel magadat! A nehézségeidet, szorongásaidat.Igy ő is bízni fog benned.Talán épp a tanácsodra vár.
A homik eléggé hívalkodn szoktak ezzel, legalábbis sokuk. Ha úgy lenne, arrra lennének jelek. Ha az aszex eszedbe jutott, akkor inkább zárkózott(neked se beszélt erről), vagy későn érő.A barinőm legalább 22 volt mire egy fiú megfogta a kezét, és kb 25 mire sikerült elveszteni a szüzességét.Nagy nehezen.Csellózott, lekötötte.
Ráér még!
Lehet, hogy a neten csajozik.
Vag ymamlasz.
A lányok ma rámenősek, mejd lehalásszák előbb-utóbb!
Jól néz ki? Vannak barátai?
A kollégám is szűz volt 25 évesen, sőt, nem járt még senkivel. Fusztrálta, hogy az apja a"falu bikája"
Végül őt is megtalálta egy lány, össze is házasodtak.
Nagyanyám károgott, hogy nem lehet, hogy az öcsém meleg, mert nem volt barátnője 20 éves kora körül, sőt abszolút nem próbálkozott senkinél. Pedig csak gátlásos volt. Aztán 23 évesen öngyilkos lett, mert megkérte egy hülye pi....csa kezét, aki csak hülyítette és nemet mondott neki.
Nagyanyám ezután megnyugodhat, nem volt homokos az unokája.
15:13
Na végre valaki leírta a lényeget.
Istenem...
Ez a mai társadalom egyik nagy hibája. Ha azt látjuk, hogy másnak a gyereke 14 évesen már randizik, csókolózik, vagy még tovább megy, akkor rettegve figyeljük a miénket, és ha még a 18-at elhagyva sem vetemedett ilyen dolgokra, akkor kétségbeesünk, hogy meleg, vagy aszexuális.
Különbözőek vagyunk, az élet minden terén, így a párkapcsolatok terén is. Van, aki 13 évesen törekszik arra, hogy minél előbb csaja/pasija legyen, van, aki sokáig vár az igazira. Van, aki 20 éves korára már több kapcsolaton, csalódáson, egyéjszakás kalandon, megcsaláson, esetleg már gyereken is túllesz, van, aki akkor kezd udvarolgatni. Emberek vagyunk. Nem robotok.
Én 23 éves lány vagyok, barátom 25. 3 éve vagyunk már együtt boldog kapcsolatban. Ő 22 elmúlt már, mikor összejöttünk, én akkor lettem 20, és két kapcsolaton voltam túl, amik közül az egyik elég komoly volt. Neki nem volt még egy kapcsolata sem. Én voltam az első lány, akivel járt. Pedig jóképű fiú, ezt nem csak elfogultságból mondom, mert barátnőimmel már akkor "kibeszéltük" az egyetemen, mikor még fogalmam sem volt róla, ki ő... :) Azt mondta nekem, hogy addig nem akart kapcsolatot, amíg úgy nem érezte, hogy teljesen boldog lett volna a lánnyal. Futó kapcsolatok, egyéjszakás kalandok pedig nem érdekelték.
Ne éreztesd vele, hogy furcsának tartod, amiért még nem csajozik. Ne mondj neki ilyeneket, hogy "fiam, jó lenne már, ha hazahoznál valakit", mert annak az lehet a következménye, hogy megunja, és összejön az első csajjal egy buliban, és lesz egy boldogtalan, valószínűleg rövid és zűrös kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!