Nekem egy olyan problémám van, hogy a fiam 19 éves, és még mindig nem csajozik! Mi lehet ennek az oka?
A fiam 19 éves és még mindig nem foglalkozik a lányokkal,nagyon félek attól,hogy esetleg van valami baja,mondjuk meleg,vagy aszexuális.Köszönöm a segítő válaszokat!
Egy aggódó anya
ma 22:09
két indokom is van erre.
- nagy számok törvénye
- viszonylagos anonimitás
"nagy számok törvénye " ezzel CSAK az a baj, hogy ez a tucatemberre érvényes, de ha a fiad ezek közé tartozna, akkor nem kellene kérdezgetned...
Egyébként ez a fiad magánügye, ne akarj beleszólni az életébe, elvégre már nem kisgyerek, söt felnöttnek számit.
az én öcsém meg 26 éves,és ő sem csajozott még soha. De még csak nem is csókolózott...én sem értem hogy bírja ki :D
de én nem szólok neki,csak várok hátha egyszer végre bejelenti hogy randizni megy...mondjuk nálunk a családban elég tabu téma a szex lehet hogy attól van? Én mondjuk már 19 évesen pasiztam,de hát az én vagyok :D
29/N
Van valami különös érdeklődési köre? Valami, amivel sokat (szinte állandóan) foglalkozik?
Barátai vannak?
Na, én csak megnyugtatni tudlak. (Nem olvastam el a hszeket, bocsi.) Az én párom, akitől babát is várok már, hamarosan esküvő is lesz, 33 évesen kezdett el "csajozni". Korábban is voltpár lány, aki tetszett neki, de annyira lekötötte a hobbija (sport), hogy nem foglalkozott mással. Teljesen hetero, nagy is a szexuális étvágya, és nagyon törődő, gondoskodó, a párját a tenyerén hordozó (nem papucs) férfi! Mellesleg nagyon jó pasi. :) Én jóval fiatalabb vagyok nála, de nagyon megfogott!
Ne foglalkozz vele, majd megérik a csajozásra! Attól, hogy nincs nője, még vonzódhat a nőkhöz, csak nem foglalkozik még velük. Annyi oka lehet ennek, hogy miért "döntött így", hogy nem csajozik! Ne aggódj! :)
De, a srácokat is bántják emiatt máshol, az indexen van egy szűztopik, ott pasik vannak, érdemes beleolvasni (segítség, szűz vagyok a címe).
Kérdező... félsz, hogy meleg... ezt nem értem, ha netán kiderülne róla, mi történne? MEgutálnád? Pedig ő nem változott meg, 5 perccel azelőtt is ugyanaz az ember volt, mégis szeretted.
Nem az a legfontosabb számodra, hogy boldog legyen? A boldogság nem az, amiről te képzeled, hogy jó neki, hanem ami valójában jó neki, amit szeretne.
Ezeket gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!