Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két éve mentem férjhez. Azóta...

Két éve mentem férjhez. Azóta nem dolgozom, mert a férjem nem engedi, hogy elmenjek dolgozni. Kezdetben tetszett, de most már unatokozom otthon. Hogyan magyarázzam meg neki, hogy a házimunka itthon nem elégit ki?

Figyelt kérdés

Esküvő előtt volt munkahelyem, főiskolára jártam, alig volt időm. Esküvő után elköltöztem a férjemnez egy másik városba és nincs munkahelyem. Eleinte örültem a pihenésnek, de most már kezdek unatkozni itthon. Úgy érzem, semmiért nem vagyok felelős. Pénzem van, mert ha kérek a férjemtől, mindig ad. Csak rossz néha, pl. hogy nem tudok neki ajándékot venni. Hiszen hogy mondjam, h adjon pénz, mert neki akarok venni ajándékot?

Már mondtam neki ezt, de nem érti. Mindig azt mondja, hogy más örülne, ha nem kellene mennie dolgozni és el tud tartani, nincs szükségem dolgozni menni. Csakhogy nekem már elegem van az állandó házimunkából. Amikor ezt felhozom, abból mindig veszekedés lesz. Csak én látom igy, hogy ez nem jó és tényleg örülnöm kellene az itthon létnek, vagy ez valóban nem jó igy?

Hogyan értessem meg vele, hogy szeretem őt nagyon, de mégsem érzem, h teljes lenne az életem?

2008. okt. 27. 17:25
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat.

Tudtam én, hogy nem normális dolog igy élni. A könyvet meg mindenképpen beszerzem.

Egyébként délelőtt beszéltem a volt főnökömmel, hogy vissza mehetnék-e esetleg fél állásba. És még az is lehet, hogy igen.

A férjemet meg kész tények elé fogom állitani.

Köszönöm még egyszer!

2008. okt. 28. 21:58
 22/33 anonim válasza:
100%

[link]

remélem találsz benne olyasmit ami hasznos

és ha a főoldalra lépsz akkor még van egy párkapcsolat című rész is

2008. nov. 3. 14:07
 23/33 A kérdező kommentje:

Nagyon jó hirem van, annak, akit érdekel.

Kiderült, hogy babát várunk!!!

Elmentem az orvoshoz a hormonvizsgálat miatt, hogy deritsék ki, miért nincs még gyerekünk és ott látta az ultrahangon, amikor megvizsgált.

Nagyon boldogok vagyunk és szeretettel várjuk a babát.

2008. nov. 3. 14:31
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly?

Akkor vegre a ferjed is megnyugodhat, es neked pedig mar vege lesz az unalmas napjaidnak!

Vigyazz magadra, es majd irj, en szoktam rad gondolni, szerintem mas is!

2008. nov. 3. 15:29
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
wow! gratulálok! és kivánok jó egészséget és sok örömöt nektek! akkor mostmár egy ideig nem fogsz unatkozni;)
2008. nov. 3. 17:30
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mióta kiderült, legalább 10 centivel a föld felett járunk. Férjem jobban örül talán, mint én.
2008. nov. 4. 14:02
 27/33 anonim ***** válasza:
72%

Én màr irtam elözöekben,én v.ok,akit nem engedett a férje dolgozni,de babàs lettem!

Gratulàlok neked!

Mostmàr tuti hogy nem lesz kedved dolgozni,csak a babàn fog az eszed jàrni.!

Szép babavàràst neked!

Ja és sétàlj sokat!

2008. nov. 4. 14:35
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyen ebben a cipőben voltam mint te. Elváltunk 7 év után. Ne menjek dolgozni, mert az többet ér ha itthon minden rendben, tisztaság és meleg étel van. Depressziós lettem. Még akkor sem tudtam kikapcsolódni ha a barátnőimmel elmentem valahova. A végén azon izgultam ha elmegyek valahova és nem érek haza időben akkor nem fog gőzőlögni a leves a tányérban mikor belép az ajtón.

Nem éri meg hidd el nekem.

2008. nov. 4. 20:45
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Hová tűnt az a női egyenjogúság, amit hosszú harcok alatt sikerült elérni(de méág így sem teljesen)?? Meghökkentő, az ahogyan élsz. El nem tudnám képzelni az életemet, ha valaki más tartana el. Most még otthon élek. DE már most kényelmetlen ha pénzt kell kérnem valamire. És ha valamiért elváltok? Hogy fogsz elhelyezkedni? Szinte nulla munkahelyi tapasztalatttal...majd elmondod az első munkahelyi találkozón, hogy eddig a férjed tartott el, bocs, de ki fognak röhögni. Alárendelt pozicíóban vagy, akárhogy nézzük is. Akinél van a pénz, annál van a hatalom is. Bemagyarázhatod, hogy boldog vagy a gyerek, meg minden miatt, de ez majd meg fog változni...

/gépnarancs/

2009. aug. 24. 08:49
 30/33 anonim ***** válasza:
51%
Ez jó hír, de a 3 év után igenis menj el dolgozni!
2009. aug. 24. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!