Milyen dolgokat kell megcsinálnotok otthon a nyáron? Házimunka, állatok ellátása stb.
semmit nem kéne de mosogatok,takarítok,felmosok,rendben tartom a szobám,segítek mamának a kertben.
15/L
Semmit nem erőltetnek rám,de nagyon örülnek ha rend van és tisztaság mire hazaérnek.
Egyetlen kikötés,hogy a szobámat tartsam rendben,takarítsak ki (természetesen állandóan tehát suli időben is).
Egyébként nagyon jó érzés,amikor kitakarítom az egész lakást.
Általában porszívózni,port törölni,felmosni,mosogatni - elpakolni a csurgatóból,letakarítani a gáztűhelyt,az újságokat rendbe rakni (apám mániája,hogy felhozza az újságokat,azt szoktam kiválogatni és ami lejárt azt kint gyűjtük) és elviszem a szemetet a szelektív gyűjtőbe.Ezeket szoktam csinálni leggyakrabban.
15/L
lemosom a kocsit. Nem kell kiröhögni, van amikor csak beülök, beindítom, és üresben adok neki egy kis gázt behunyom a szemem és aaaahhwwww jóérzés. Bár néha vezetem is, mikor nagyfaterom engedi.///locsolom a kertet/// nyírom a füvet///
15/f
Nem kötelező semmit,de ezeket szoktam:
-Felseprés(én söprök,de az parasztos-úgyhogy "seprek")XD
-Felmosás(nem minden nap)
-Mosogatás(nem minden nap)
-Vasalás(de ezt nem minden nap)
-Rendbeteszem a szobámat(először felporszívózok,aztán feltörlöm a laminált padlót,aztán a szőnyegből kiszedem szivaccsal a koszt-és igen,kimegy;végül hagyok száradni mindent)
Minden nap amire hazaér anyu porszívózás, rendrakás, portörlés, mosogatás + ha kell házi állat megetetése.
De ez csak a nyári vakációban
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!