Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen dolgokat kell megcsinál...

Milyen dolgokat kell megcsinálnotok otthon a nyáron? Házimunka, állatok ellátása stb.

Figyelt kérdés
Nemed és korod?
2010. júl. 26. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

semmit nem kéne de mosogatok,takarítok,felmosok,rendben tartom a szobám,segítek mamának a kertben.

15/L

2010. júl. 26. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Vasalok, néha mosogatok, ruhákat beszedem, kiterítem, pakolok.
2010. júl. 26. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Semmit nem erőltetnek rám,de nagyon örülnek ha rend van és tisztaság mire hazaérnek.

Egyetlen kikötés,hogy a szobámat tartsam rendben,takarítsak ki (természetesen állandóan tehát suli időben is).

Egyébként nagyon jó érzés,amikor kitakarítom az egész lakást.

Általában porszívózni,port törölni,felmosni,mosogatni - elpakolni a csurgatóból,letakarítani a gáztűhelyt,az újságokat rendbe rakni (apám mániája,hogy felhozza az újságokat,azt szoktam kiválogatni és ami lejárt azt kint gyűjtük) és elviszem a szemetet a szelektív gyűjtőbe.Ezeket szoktam csinálni leggyakrabban.

15/L

2010. júl. 26. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
mosogatas takariyas remndrakas porszivoyas sepregetes..
2010. júl. 26. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

lemosom a kocsit. Nem kell kiröhögni, van amikor csak beülök, beindítom, és üresben adok neki egy kis gázt behunyom a szemem és aaaahhwwww jóérzés. Bár néha vezetem is, mikor nagyfaterom engedi.///locsolom a kertet/// nyírom a füvet///

15/f

2010. júl. 26. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kötelező semmit,de ezeket szoktam:

-Felseprés(én söprök,de az parasztos-úgyhogy "seprek")XD

-Felmosás(nem minden nap)

-Mosogatás(nem minden nap)

-Vasalás(de ezt nem minden nap)

-Rendbeteszem a szobámat(először felporszívózok,aztán feltörlöm a laminált padlót,aztán a szőnyegből kiszedem szivaccsal a koszt-és igen,kimegy;végül hagyok száradni mindent)

2010. júl. 27. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:
14/L
2010. júl. 27. 00:05
 8/9 anonim válasza:
Le viszem a szemetet, kutyát sétáltatok, kutyát mosok, takarítok, tanulok (pótvizsga)
2010. júl. 28. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden nap amire hazaér anyu porszívózás, rendrakás, portörlés, mosogatás + ha kell házi állat megetetése.

De ez csak a nyári vakációban

13/L

2010. aug. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!